واووو خیلی اتفاق عجیبی داره میافته
ما بعد این سیگنال بای یه شورت پرسود داریم و پس از آن پامپ قوی تا عدد ۰.۲۶
ممنون جناب مهندس ما همچنان اینجا آنلاین هستیم
حد سودت رو روی ۰.۲۳۷ ست کردی ؟
فقط حد ضرر را چند بزنیم
سلام
من یک تازه وارد هستم اخیرا
، مقداری رپیل و مقداری دوج خریدم، این اصطلاحاتی که میگید را هم بلد نیستم ی خورده فارسی ش کنید، فعلا تو ضررم،لطفا راهنمایی کنید چه بخرم، کی بفروشم…
قیمت لیمیت۰.۲۳۷۰و قیمت استاپ؟صرافی بیت پین
خب دوج مجددا بررسی شد بله سطح مقاومت بعدی هم بار سوم هست که لمس میشه پس اون هم شکسته خواهد شد
میریم سراغ مقاومت بعدی
خب ما الان در موقعیت لانگ هستیم کسانی که تازه ملحق میشی لانگ بگیرید و همگی حد سود رو روی عدد ۰.۲۳۹۱۲ ست کنید
خب دیگه به دلتون صابون نزنید
هی من میگم مقاومت فلان میشکنه حد سود رو ست می کنید و میزان سود رو می بینید کیفور میشید و باز منتظرید ![]()
نه دیگه اجازه بدید این مقاومت فعلا سر جاش بمونه
بی زحمت استاپ هم بگو
سلام و احترام
کسانی که لانگ الان ورود کردید حد سود رو روی ۰.۲۳۹۱۲ ست کنید
شاید این براتون سوال باشه کا من چرا حدضرر نمی گم
علت داره
معمولا بالای ۸۰ درصد از استاپ ها شکار میشه کا اصطلاحا استاپ هانت گفته میشه
باید یاد بگیریم نقطه ای ورود کنیم که اصلا نیازی به حد ضرر نباشه
من رزومه ی بعضی از دوستان رو می بینم میگه امروز ۶ تا پوزیشن باز کردم ۵ تا استاپ خورده
این کجا ترید محسوب میشه !!!
تریدر باید نقطه ای ورود کنه والسلام
خواهشن به هیچ عنوان پوزیشن رو دستکاری نکنید خود تصمیمی نفرمایید قیمت جهت رسیدن به هدف بارها نوسان خواهد داشت شما فقط حد سود رو ست کنید و کارتون نباشه قیمت میره هدف رو تاچ می کنه
جناب مهندس شما خوب می فرمایید ولی بیشترها در این بازار با اصطلاحات آشنا نیستند این را هم بگید که در فلان قیمت بفروشید که ریزش دارد.ممنون
چند نفر اینجا حضور دارید اعلام کنید اگر ببینم جور هست ریزنوسان این سیگنال رو بگیریم لطفا اعلام حضور کنید
این اصطلاحات ابتدایی ترین اصطلاحات بازار هستند چرا من اذیت بشم و لول خودمو بیارم پایین افرادی که متوجه نمیشن به خودشون زحمت بدن برن لول شون رو بالا بیارن
مگه ما هم ابتدا مبتدی نبودیم تلاش کردیم نتیجه شو می بینیم
خب جهت ریز نوسانگیری
حد سود رو روی ۰.۲۳۷۰۶ ست کنید
دوستان دقت کنید میخوایم این سیگنال لانگ رو دوقسمت کنیم و ریز نوسانگیری کنیم و اینجا نایستیم بازار ما رو بازی بده بیاید ماهم با بازی بازار بازی کنیم لذت ببریم
خب حد سود لانگ فعلی در ۰.۲۳۷۰۶ ست شود
بعد وارد شورت میشیم
ورود ۰.۲۳۷۰۶ و حد سود روی ۰.۲۳۱ ست بفرمایید
البته دقیق تر اینه
۱- سیگنال شورت
ورود عدد ۰.۲۳۷۰۶ و حد سود رو روی ۰.۲۳۰۵ ست بفرمایید
۲- سیگنال لانگ
ورود عدد ۰.۲۳۰۵ و حد سود رو روی ۰.۲۳۹۱۲ ست کنید
پرسود باشید