چرا کارشناسان از دوج حرف نمیزنن؟

من فقط یه سوالی برام مطرح شده اونم اینه ک اکثر کارشناس های ارز دیجیتالی ک من پیجشون رو دارم و تقریبا تو این زمینه مطرح هستن چرا یک هفتس با وجود تمام توییت ها و اخبار و پامپی ک این ارز داشته در کل دیگه ازش حرف نمیزنن😇
همشون تا هفته ی پیش میگفتن شت کوین نخرید الان اصلا همون هم نمیگن🤔 من ک خودم دوج از مورد علاقه هامه اما از رفتار اون ها در عجبم!!! خیلی جالبه که تقریبا با اتحاد تصمیم گرفتن از دوج حرف نزنن😇 من فقط در مورد ایلان و دوجش یاد یه جمله قشنگ میفتم از خسرو شکیبایی:
صبوری کن تا کلمات عاقل شوند☝️⚘

اتفاقا همه جا حرفش هست چه اینجا چ اونجا چ توییتر

اونا به رفتار منطقی بازار توجه دارن و دوج یک شوخی یا میم هستش که بر اساس سر زبون افتادن تقاضا پیدا کرده و هیچ پشتوانه فنی نداره به همین دلیل قابل حمایت فنی نیست ، اما اونا نمیتونن پیشبینی کنن که این ارز بعد از فاموس کوین شدن هم میتونه حمایت فنی بشه و حتی وایت پیپرش هم دوباره نوشته بشه . هر روز صرافی ها و درگاه های پرداخت بیشتری دوج رو قبول میکنن، آینده ی غیر قابل تصوری میبینم برای دوج .. پر سود باشید

سلام میشه یکی دو تا از پیجهاتونو به من هم معرفی کنید

آره، منم تو چنلای تلگرامم هیچکدوم دیگ حرف از دوج نمیزنن

بخاطر اینه که همشون ضایع شدن و تحلیل هاشون در مورد دوج اشتباه از آب درآمده همشون میگفتن نخرید شت کوینه اما الان به لطف خدا رفته بالا و سود خوبی داده برای همین دیگه چیزی ندارن بگن شما همیشه سعی کن براساس تحلیل های خودت خرید کنی البته نظرات بقیه رو در نظر داشته باش اما همیشه تصمیم آخر رو براساس تحلیل خودت بگیر.

کدوم کارشناسی گفته ارز دوج شت کوینه! تو اصلا خودت معنای شت کوینو میدونی!ارز دوج پروژه فنی و وایت پیپر قوی نداره اینو همه میدونن ولی ارز فوق العاده با فاندا قوی هست پس به نظرم هرکسی باید تو سبد خریدش مقداری ازین ارز رو داشته باشه …بیش از 42 درصد از کل کوین های دوجی در اختیار 10 آدرسه این یعنی کنترل هیجانات بازارش در اختیار اشخاصه ..دولت ها دارن کم کم قوانین وضع میکنن برا ارزهای دیجیتال و این فعالیت نهنگ ها و دارندگان بزرگ رمز ارز هارو مختل میکنه در اینده قطعا واین خودش تاثیر زیادی در نوسان قیمت ارزهایی داره که مقدار زیادی از کوین هاش دست عده محدودیه که دوجیم قطعا شاملش میشه پس باید با احتیاط سرمایه گذاری بشه و هیجانی تمام سرمایه ها صرف خرید این ارز نشه این جمله خود ایلان ماسکه که از دنبال کننده هاش خواسته با احتیاط بیشتر سرمایه گذاری کنن