تحلیل هفتگی دوج کوین: هدف قیمت doge در ۰.۱۸۵ کجاست؟ 📉

سلام و احترام
وقتی چارت را در تایم فریم هفتگی بررسی می کنیم دقیقا نمایانگر این است که ما در هفته ی هفتم از ریزش قرار داریم . ریزش دوج در ماه دوم قرار گرفته است . خب منطقی است که وقتی در یک تایم بزرگ آن هم هفتگی روندی را تشخیص می دهیم تحلیل هارو به اعتبار آن و بر مبنای آن تایم فریم انجام بدیم پس همانطور در چارت دیده می شود هدف قیمت بر این است که خود را به محدوده ۰.۱۸۵ برساند .
باید منتظر انتشار خبر بسیار بد باشیم ، نزدیکی مرگ ترامپ و … و … تا بزند کندل هارا درهم بکوبد
لطفا به هیچ عنوان این تحلیل را ملاک خرید و فروش خود قرار ندهید.

1 لایک

از زبان یک تحلیلگر بشنویم ؛
وقتی دیشب قیمت دوج کوین بالا آمد انتظار داشتم با توجه به کندل های نامرتب هفتگی قیمت با لمس عدد۰.۲۲۴۳ در تلاقی دو خط سبز و بنقش نقطه چین تاییدیه جهت ریزش بسیار عمیق را دریافت کند ریزش بسیار عمیقی که دوج کوین را تا محدوده ی بین ۰.۶ تا ۰.۷ سوق میداد و این یعنی یک فاجعه ی بزرگ اما ذهنم این را نمی پذیرفت پس باید کمی بیشتر تامل می کردم منتظر ماندنم تا ببینم آیا قیمت موفق به دریافت مجوز ریزش بسیار عمیق خواهد شد یا نه ؟
دیشب دیدم که قیمت موفق به دریافت مجوز ریزش نشد و این عدد ۰.۲۲۴۳ را به ودیعه گذاشت تا دوباره برگردد و لمس کند خب وقتی دیشب قیمت به سراغ عدد ۰.۲۲۴۳ آمد چون خسته و بی حال بود نتوانست بوسه ی خداحافظی بزند و ناکام به پایین روانه شد اما با نیت بر این که باشد بزودی به سراغت خواهم آمد بگزار کمی استراحت کنم و با قدرت تمام بر می گردم خب وقتی قیمت پایین می آید یعنی انرژی را در خود ذخیره می کند اگر به پایین چارت نگاه کنید در واقع یک الگوی سر و شانه کف معکوس یا همان خدای پایان ریزش ها و شروع صعود در حال تکمیل شدن است و اینبار قطعا قیمت سقفی بالاتر از سقف قبلی کشف خواهد نمود خب وقتی قیمت برمی گردد در واقع قصد دارد یک خط مقاومت را برای بار سوم لمس کند قطعا مقاومت شکسته خواهد شد و با یک پولبک به خط مقاومت شکسته شده رشد قیمتی از سرگرفته خواهد شد و در واقع
عدد ۰.۲۰۸ بعنوان پایان اصلاح دوج کوین است و فصل رشد آلت کوین ها یا همان آلت سیزن شروع خواهد شد که بنده آغاز این حرکت میمون و مبارک را خدمت تمامی کریپتو داران تبریک عرض می نمایم…

تحلیل دوج کوین
این تحلیل به هیچ عنوان ملاک خرید و فروش نباشد
لمس خط مقاومت برای بار سوم و شکست آن و سپس پامپ تا ۰.۲۲۱۱ …

مقدار انرژی تجمیعی در قیمت بسیار بالا هست
قیمت تا ۰.۲۲۴۵ پرتاب خواهد شد

به پایان رسید روزهای ■■■■ کریپتو
اصلاح در همین نقطه پایان یافت
آلت سیزن رسما شروع شد :partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:
به میمنت شروع آلت سیزن
حد سود لانگ در دوج بر روی ۰.۲۳۵۴ ست شود ..

سلام و احترام
بنده لانگ دوج رو روی عدد ۰.۲۱۴۳ بستم …

سلام
بنده باتوجه به رفتار قیمتی دوج کوین لانگ رو بستم
و با اهرم ۲۰ شورت گرفتم و فعلا حد سود رو روی عدد ۰.۲۰۲۴۳۰ ست کردم
این صرفا یک عمل شخصی است و لطفا بهیچ عنوان در معاملات مورد استفاده قرار نگیرد‌.

سلام دوستانی که بابنده به شورت ورود کردید عجله نکنید حد سود خود را روی ۰.۲۱۱۷۳ ست کنید…
نترسید همه با سود خارج خواهیم شد
از بازار رکب خوردیم…

اونایی که دوج شورت بودید ببندید ‌و لانگ بگیرید …

همه دوج را ببندید و در عدد ۰.۲۰۸ مجدد لانگ بگیرید …

1 لایک

شک ندارم تو مهنچوسی
چرا نمیخوای ■■■ بشی تو
همرو بدبخت خودت کردی

1 لایک

دوستان اگه دوج اصلاح بده تا 20 سنت میاد شاید بیشتر باید منتظر اخبار بود هررلحظه امکان جنگ ناتو و روسیه هست باید مواظب بود امیدوارم موفق باشید

با آن چیزی که در دوره جامع ترید آموزش دیدیم یه سیگنال بریم
ارز مدنظر ؛ دوج کوین
جهت معامله ؛ خرید (لانگ)
اهرم ؛ حداکثر ۲۰
ورود ؛ ۰.۲۶۶۵ همین محدوده
حد سود؛ ۰.۲۹۲

شما هم اگر خواستید مثل بنده در ترید موفق باشید از گذراندن دوره ی جامع ترید که توسط یک صرافی تدارک دیده شده غافل نشید
هزینه دوره ۶ تومنه با کد تخفیف بنده با اعمال ۳۵درصد تخفیف فقط با ۴ میلیون تومان تهیه کنید و از سود دلاری لذت ببرید .
فقط شش روز زمان جهت تهیه دوره دارید و دیگر قلبل تمدید نیست.
اگر مایل بودین همینجا اطلاع بدین…

تا کی میخواید در این بازار ضرر بدید ؟!!!
تا کی میخواید کورکورانه و در جهت عکس معامله کنید ؟!!!
اگر تصمیم دارید همچنان در این بازار بمونید و در تریدها موفق بشید دوره ای که نه توسط موسسه یا شخص بلکه توسط یک صرافی ایرانی تدارک دیده شده تهیه کنید…
تا برای همیشه با ضرر خداحافظی کنید…
جهت تهیه دوره با ایمیل بنده در ارتباط باشید
abarsignal6@■■■■■.com

یه ارز معتبر هست در کف قیمتی هست
حساب کردم در کوتاه مدت نهایتا یک هفته
بدون هیچ ریسکی
با اهرم ۵ حداقل ۱۰۰۰ درصد سود میده
کسانی که حاضرند
قرآن مابین ۲۰ درصد از سودشون رو به بنده پرداخت کنند اعلام آمادگی کنن…
بدین صورت که بنده ارز رو معرفی می کنم شما می خرید پس از اتمام معامله ۲۰ درصد سود رو به بنده پرداخت می کنی
حواست باشه سرمایه دست خودته من فقط سیگنال میدم
فقط الان بهترین نقطه ی ورود هست بعدا نیای بگی چی بود و …
ایمیل بنده ؛
abarsignal6@■■■■■.com