هشدار در مورد خرید شیبا

دوستان این مسخره ترین ارزی هست ک دیدم روی کوین این ارز نوشته شده
شیبا : قاطل دوج کوین
نخرید دوستان این ارز توسط نهنگ ها ایجاد شده برین داخل سایت خود ارز توضیحات مسخره ای ک مالکینش دادنو بخونید بعد سرمایه گذاری کنید
خواهشا
خواهشا
خواهشا
نخریددددددد

راست میگه گفته قاطل دوج
فقط منظور از قاطل خدای نکرده از قتل نمیاد
یه وقت نگین داداشمون اشتباه نوشته

شما نخر ، به درد شما نمیخوره😊

نخریم که تو بخری؟

باشه نمیخریم
داداش اول برو املا رو یادبگیر

قاطل !!!:grinning_face_with_smiling_eyes:

چی نوشته میشه بهتر توضیح بدی؟

جطوری برم تو سایتش
من تازه واردم

هر کی نخریده انتقاد میکنه، حق داری

والا یک ماه پیش خریدیم
دو باره والاه ۵۰۰ میلیون سود کردم

برو بچه درستو بخون زوده برات بخوای تحلیل کنی

خدا رو چه دیدی شاید درآیند قاتل دوج شد

فکر‌کنم‌نرسیدی بهش حسودیت‌میشه ما ماهی چندین میلیون میدیم برای تحلیل به حرف تو گوش کنیم تو رو خدا چند تومن تو کارت بانکیت داری :rofl::rofl:

ی عینک خو بگیر خوب ببین

شایدم قاتلش باشه خدا رو چه دیدی

سواد نداری چرا اظهار نظر میکنی، فیلم هندی تعریف میکنی، امروز هم تو چند تا از بهترین صرافی ها لیست شده، رنک شده ۳۴ میدونی رنک ۳۴ یعنی چی ؟ یکم مطالعه بفرمایید

ما قبله شما خونیدم به توچه .تا الان ۲۰۰ میل ت داده به من حالا چه کسانی جلوتر بودن چقدر داشتن .پس حرف مفت نزن

همین مونده بچه سوسول برای ما تحلیل کنه:no_one_under_eighteen::no_one_under_eighteen::no_one_under_eighteen:

خواهشا خواهشا خواهشا
حرف بیربط نزنید
:zipper_mouth_face::zipper_mouth_face::zipper_mouth_face::zipper_mouth_face::zipper_mouth_face:

چهار نفر هموطن خودت که دارن سود میکنن و به خواسته هاشون میرسنو برا چی با اراجیفت دلسرد میکنی؟کدوم قسمتت داره میسوزه؟من خودم از این ارز ۲ تاماشین کشیدم بیرون چرا با عقده ای که داری و سودی که نکردی میخوای چهار نفر آدمه بدبختم تو این شرایط اقتصادی یه پولی از اینجا که تنها امیدشونه برندارن؟مگه ماله این خاک نیستی؟مگه انسان نیستی؟مگه کسی بخواد سود کنه چیزی از تو کم میشه؟خجالت بکش وجدانتو تخلیه کن فقط ناموسن حالت از خودت به هم نمیخوره؟

خواهشا خواهشا حرف مفت نزن