احتمالا تا یک سال دیگه کلا وجود نداشته باشه!
يه نگاه به عرضه كل ش بنداز بعد خودت متوجه ميشي تو چند سال ميشه يك دلار
حتما میرسه . این ارز پشتش پره و هدفی که دنبال میکنه ارزش دادن به اتریومه . الان خیلی ها زورشون نمیرسه اتر بخرن ولی شیب الان عالیه.
با این تعداد توکن که این ارز داره محاله ، بستگی به فاکتور های زیادی داره در شرایط فعلی خیر
تو یک سال که حتما امکانش هست. باید دید نهنگا میان سراغش یا نه اگه بیان که از الان تبریک میگم سود کلانتو شاید اگه اومدن سراغش زودتر از یک سال هم این اتفاق بیافته. بستگی داره به نهنگ ها
شت کوینه به پروژش اعتباری نیست برای هولد
ولی شما میتونی یه نوسان بگیری ازش
این اگه بشه یه دلار میشه ۵۰۰ برابر کل پولی که الان تو همه ارزهای دیجیتاله پس ممکنه یه هزار سالی طول بکشه،باز زمانش مشکل نداره،میتونی صبر کنی اونوقت بکشیش بیرون
شدنش که میشه ولی الان نخر که خیلی بالا رفته بزار بریزه میتونی پایینتر بخری
فعلا هدفش گفتن میره روی نیم سنت.که نیم سنت خیلیه براش توی زمان کم
تحلیل و پیش بینی اینده اونقدر ارزشمند و کافی نیست ک انسان امروز بخاطرش انتخاب هایی بکنه و بهایی بده .. رو اینده حساب نکن .. فقط روی خودت و اگاهی و مهارت و هوش خودت حساب کن و جلو برو .. اینده رو قراره فقط و فقط خودت بسازی نه هیچ ارز و پروژه و تحلیل و پیشنهادی ..
داداش این حالت شما رو میگن دجار فومو شدین اینو نمیشه هولد کرد
نه نمیشه مگر اینکه توکن سوزی کنه این رویا بتفیا بزارید کنار
با توجه به تعداد توکناش هرگز به دلاری شدنش فکر نکن
تا شش ماه دیگه این اتفاق میفته
بماند به یادگار 19 اردبیهشت1400
سال ۲۰۱۷ . دقیقا سه سال پیش
نمودار ۱۶ ارز برتر سال ۲۰۱۷ دنیارو برو ببین
از اون ۱۶ ارز الان ۱۱ تاش نابود شده
میفهمی داری چ سهمی رو دارید هولد میکنید
هولد کردن بیت کویین خوبه بی ان بی خوبه
اینو من خودم یه ماهه دارم شاید شیش ماه دیگم نگه دارم
فکر دو سنت شدن و یه دلار شدنو از سرت بکن بیرون
شایدم بشه
اگه تا یک سال دیگه وجود داشته باشه
ارزهای دیجیتال رو سعی کن کوتاه مدت ترید کنی چون خیلی نوسان دا ن اصلا نمیشه یکسال آینده را نگاه کرد… اگر ارزی را خریدی و سود خوبی ازش کردی مننظرم اینه طمع نکنی اصلپولتو بکشی بیرون بعلاوه مقداری از سودت و اگر خیلی تاکید بر بلند مدت داری یه مقدار کمی ازش بزار
کسی نمیتونه آینده رو پیش بینی کنه. این ارز هم مثل دوج بنیاد درست و حسابی نداره اما به لطف ایلان ماسک و بقیه امکان پامپهای قوی وجود داره اما قطعا کسی که میخواد این ارز رو بخره باید، کاملا ریسکش رو بپذیره.
اخه چرا شما درک ارز دیجیتال رو ندارید .. اخه دوست گرامی ارزها درسته سره خرید زیاد یا کم ارزش میگیرن ولی یه چیز خیلی مهم هست که تو قیمت ارز تاثیر میزاره .. اونم تعداد واحدهاش هستش .. الان ارز ترون که بلاک اختصاصی داره چندین ارز از بلاک چینش استفاده میکنن کلا ۱۰۰ ملیارد واحد داره بخاطره همین ارزشش زیاد بالا نمیره شاید تا ۲ ۳ سال دیگه باز تکرار میکنم شاید هزاران چیز دست به دست هم بده بشه یک دلار این ارز ۱۰۰ ملیارد واحد داره شیبا هزار تلیارد واحد داره باز تکرار میکنم هزار ملیارد نه هزار تلیارد … اگر رنگ یک دلار رو ببینه باید بزاری واسه نتیجه یا ندیده یا نبیره
تعداد سکه هاش رو دیدی؟