بحث در مورد منفی بافی

دوستان که اینجا نظر میدن اصلا میدون شیبا چی هست رفقا شیبا یک توکن هست که بر روی پلت فرم اتریم سوار شده یعنی کلا درست کردنش برا تولید کننده اش 10 دقیقه زمان لازم داره و اینکه هر چقدر هم بخواد میتونه به توکن هاش اضافه کنه یعنی الان تصمیم بگیره1 میلیارد دیگه اضافه کنه راحت این کار رو میکنه بابا تو رو خدا برید یکم بخونید اطلاعات کسب کنید چرا اینقدر جو گیر هستید به خودتون رحم کنید هر بلای سر تون بیاد حقتون هست چون بدون اطلاع یه کاری میکنید من خودم 3 ماه پیش که کسی نمیدونست شیبا چه 1 میلیارد با 100 دلار خریدم اصلا فکر کردم اون پول رو ندارم بعد هم تو اوج 500 میلیون رو تبدیل کردم به اتر اون 500 میلیون دیگه رو هم اصلا برام مهم نیست بشه 0 یا 1 دلار ولی این خبر های که شما فکر میکنید نیست تو رو خدا بالای 000005 نخرید که شدیدا متضرر خواهید شد از ما گفتن از شما هم نشنیدن ولی برید تو اینترنت فارسی سرچ کنید شیبا در باره اش بخونید خیلی کار سختی نیست اون وقت از کار خودتون خندتون میگیره تجربه دوج براتون بس نبود
ادمین جان لطفا تایید کن شاید یکی رو بتونیم از خواب بیدار کنیم

کلا ۱ ماه نشده اومده تو چجوری ۳ ماه پیش خریدی؟

کاملا درسته شیبا یه توکن بی ارزشه که شایعات حمایت ایلان ماسک بزرگش کرده دوج لااقل یه کوین واقعیه که شبکه و بلاک چین داره و تعداد زیادی ماینر دارن با صرف هزینه و مصرف برق استخراجش میکنن متاسفانه باز شدن هات بیت میتونه یه سقوط آزاد سنگین به همراه داشته باشه چون هولدرای میلیاردی الان منتظر باز شدن صرافی و فروش هستن تا از فرصت سود استفاده کنن

بنظرم تو به فکر بدبختی خودت باش حالا شیبا رو نتونستی بخریی از حرصت اومدی اینجا همرو سرد کنی عقده هاتو خالی کنی اتفاقا هر کجا سود باشه بایدرفت اون طرف حآلا چه بیت کوین باشه یا شت کوین اونی هم که گفتی ۱ میلیاردخریدی هم الکیه داری الان میسوزی که چرا نخریدش :fu::fu::fu::rofl:

بخدا که داری دروغ میگی:grin::grin::grin:

داداش تو خیلی خوبی من 45روز پیش با صد دلار سه میلیارد خریدم. شما چطوری سه ماه پیش کمتر خریدی. به فکر خواب غفلت بقیه نباش.

باز شیبا رفت تو اصلاح سروکله روضه خونا پیدا شد . یه کم فکر کن بعد حرف بزن . تجربه دوج ؟؟؟ میدونید چندتا از هموطنات با این ارزا میلیاردر شدن و از بدبختی وفلاکت نجات پیدا کردن . چرا فکر میکنی عقل کلید ؟؟

دوست عزیز سم پاشی نکن،حالا میدونی دوج کجاست؟؟؟چند درصد سود داده؟؟؟؟

دوج مگه چش شده؟ چه تجربه ای

شرو وررررررر خخخخخخ

داداش میشه جواب سوالمو بدی. ممنونت میشم. از کدوم صرافی خرید کردی؟ چون تو بایننس لیست نشده. من قبل عید میخواستم بگیرم ولی نمیدونستم از کجا باید بگیرم. لطف کن ی راهنمایی بهم بده ممنون

اگه مثل دوج حرکت کنه که عالیه
من از دوج خیلی سود تپلی گرفتم
بعدم اینکه داداشه من اگه داری این ارزو بفروش
نداری هم انقد غر نزن و متن طولانی نذار که فلانو بیساله
برو هرکاری صلاح میدونی با سرمایه خودت انجام بده و کاری به بقیه نداشته باش

داداش گلم این مطلب که از تو سایت کپی پیست کردی رو ما هم خوندیم این مطلب برای ابتدای کار شیبا س نه الان که رتبه حدودا سی ام هست و حجم معاملاتش ۵ میلیارده و چند تا صرافی خفن لیستش کردن به هر حال ممنون از نگرانیت ولی ناخاسته باعث دلسردی بقیه میشی خسته نباشی

تو که اطلاعات داشتی چرا خریدی؟

مهندس سه ماه پیش با ۱۰۰ دلار ۵ میلیارد میشد
گرون انداختن بهت

بنده خدا خیلی ها با همین دوج میلیاردی سود کردن چون سالها نگهش داشتن. شوخی نیس یه ارزی تا نیم دلار بیاد. این که میگی من صد برابر تو روی سودم ولی مثل تو گنجشک روزی نمیکنم، با ارزی که رتبه ۳۴ رو داره شوخی نکنید. شوخی هم اگه بوده الان دیگه جدی شده قضیه

كثافت خفه شو بي شعور

دروغگو من دی ماه با صدو سی دلار ده میلیارد خریدم
چرا دروغ میگی
چیزی که معلومه حسادت داره خفه میکنه تورو

توکن سوزی میشه داداش