هات فردا دوشنبه باز میشه و می تونید وارد حسابتون بشید و کم کم تا یک شهریور خرید و فروش ها شروع میشه
یک شهریور اشتباه میزنی دادا
تا ۲۰ می میشه اول خرداد
چرا الکی امید میدی به اینا! عزیزان هات بیت تمام اطلاعاتش هک شده و شک نداشته باشید بیشتر از این حرفا طول میکشه
دیتای سیستم دزدیده شده که حاوی تمام اطلاعات شخصی و امنیتی کاربرا و خود تیم هات هستش و به هیچ عنوان راه برگشتی نخواهد داشت به جز اینکه با هکر راه بیان و پیداش کنند که اینم محال ممکنه
حالا هی شما امیدوار باش، منم خودم سرمایه خوابوندم ولی این واقعیته و باید پذیرفت اگه 95درصد سیستم راه افتاده باشه باید این دیتا برگرده وگرنه سیستم به روزرسانی خواهد شد
واقعا با چه عقلی داری این چرندیات تحویل مردم میدی؟؟ واقعا سواد این کارو وقتی نداری نمیخاد حرف بزنی الکی داری مردمو به شک میندازی به قول بچها اگه حرف نزنی نمیگن لالی چرندباف تایید کن خاهشا این حرف های چرت تایید نکن
هات بیت ساعت ۴ صبح باز میشه
داداش توییت زده فردا ۸صبح بازه تو چی میگی
منبع؟؟؟؟ لطفا الکی حرف نزنید
هک شدن صرافی واسه بار اول که نیست پس مطمن باش صرافی مثل هات بیت از قبل فکر این روزها بوده،من نمیگم کاره راحتی در پیش دارن ولی مطمن باش اونجوری که تو فک میکنی هم نی
اگه درست بگی که هیچ ولی اگه مردم ازاری که گیرت میارم پوستتو میکنم
به خدا اگر حرف نزنی نمیگن لال هستی
اگر قراره حرفی بزنی بر پایه ی علم و اطلاعاته موثق بده و الکی کسایی که مثه خودت هیچی نمیدوننو گمراه نکن
یه سر به سایت بزن اگر بلدی البته
اونجا میتونی مطالعه کنی البته بازم اگر بلدی
سایت فردا باز میشه
براي چي توي دل مردمو خالي ميكني
يه نفر اگه مبلغ زياد داشته باشه ديوونه ميشه
انرژي مثبت بديد
ايشالا باز ميشه و همه به پولشون ميرسن
بابا عجب اطلاعاتی داری خداییش.
من مطمئنم که اگر شیبا داشتی این اطلاعات با ارزش رو هیچ وقت در اختیار ما نمیذاشتی
در ضمن کالاندولا یا پودر بچه همیشه تو خونه داشته باش
منظورش خرداده ۱ خرداد خرید و فروش باز میشه
اعلام شد . فردا صبح ۸ باز میشه
از ۱ خرداد معاملاتش باز میشه
شما کمی مطالعه کن
اینقدر بخیل و حسود نباش تو مگه متخصص هک هستی اصلا چیزی سرت میشه از هک داری داستان میبافی برو کمی استراحت کن هات بیت شروع بکار کرد خبرشو بهت میدم
31 ارديبهشت ایمیل اومده برام. چی میگی. جنگ مگه.
چی میگی بابا ؟؟
هات بیت باز شده از روز چهارشنبه هم کم کم معاملات شروع میشه از روز جمعه برداشت از شبکه اتریوم و بیت کوین انجام میشه و به تدریج همه شبکه ها و تا تاریخ ۱ خرداد همه فعالیتهای هات بیت تکمیل میشه .