عدم وجود وایت پیپر برای شیبا

دوستان فقط بگم که این ارز حتی وایت پیپر هم منتشر نکرده یعنی اصلا نداره و ارزی که وایت پیپر نداشته باشه به نظر من ( نظر شخصی خودم) نمیتونه زیاد دووم بیاره

توروخدا قبل اظهار نظر تحقیق بکن

داداش چیزی حالیت نیس نظر نده
۱۰روز پیش وایت پیپر داد
خودت نخریدی فشار اومده بهت

داداشبرو تو سایتش White paper رو گذاشته

تحت عنوان : Read our woofpaper

لطفا اطلاعاتت رو ببر بالا وایت پیپر رو خیلی وقته داده

بعد که اطلاعاتت رفت بالا اینجا بیا راجبش نظر بده

چرا منتشر کرده خیلیم کامل و عالیه من دیشب همشو خوندم پروژه هاش عالیه

برو دس خدا.برا دوج هم همین میگفتن.ملت میلیاردی سود کردن ازش

یه چیزی شنیدید هی وایپیپر نداره وایپیپر نداره؛برو کپ مارکت درست تو وبسایتش نگاه کن ۱۸ صفحه وایپیپر داره بعد حرف الکی بزن،۲ کلاس سواد ندارید میاید اینجا حرف مفت هم میزنید

شما اول برید اترکوین.تمام صرافیها میلیون دلاری از این ارز توی کیف پولشون دارن.اگه ارز اسکم بود که ۳۰تا صرافی لیست نمیشد.بعدش ارزی که روز به روز قیمتش داره میره بالا مگه صاحبش دیوانست بخاد کلاهبرداری کنه.ارزو پشتیبانی میکنه که درامدش بیشتر بشه.بعد ارزی که صرافیش داره میاد بیرون چحوری کلاهبرداره؟لطفا کمی اطلاعاتتونو ببرید بالا بعد حرف بزنید.

این آقا قرار نیست بگرده باید وایت پیپرو بیارن در خونشون الکیه مگه بگرده دنبال اینچیزا

یعنی اینقدر از مردم تو سطح دنیا شیبا خریدن این موضوع رو نمیدونستن، فقط شما کشف کردی، قبل صحبت بهتر نیست یکم بیشتر مطالعه کنید

وایت پیپر داره دوست عزیز

وایت پیپر منتشر شده. نظر شخصیت با اطلاعات ناقصت هماهنگی داره.

دوست عزیز برای چی درمورد چیزی که هیچ علمی راجع بهش نداری صحبت میکنی شیبا ۱۸ صفحه وایت پیپر ارائه داده!
یه زمونی میگفتن بیت کوین و اتریوم و یونی سوآپ و خیلی از کریپتو های دیگه اسکم هستن و الان تو اوج هستن.
جیبت پر برکت لبت خندون امضای خدا بشه باعث شروع موفقیت هات!:heart_eyes::heart:

خروج شما باعث خرسندی ماست
ولی وایت پیپر ۲۰ روزه منتشر شده :rofl::rofl::rofl::rofl:
تو سایت شیبا قابل دانلوده
وقتی میخوای جو سازی کنی یکم اطلاعاتت رو ببر بالا
۸۰۰ هزار ت خریدم ۷۰۰ میلیون تومان دارم :man_shrugging:
بخیل نباش بزا ملت سود کنن

لطفا نظر شخصی خودتو اینجا نگو اقای شخصی

اول اطلاعاتتو تکمیل کن بعد کامنت بزار

شما مطمعنی نداده؟ :smirking_face::roll_eyes:

فقط از خدا میخوام‌ سکته نکنی

اب بریز جایی ک میسوزه، چون اسم سگ روی این توکن هست، اسم وایت پیپرشو گذاشتن woofpaper, جهت اطلاع امثال تو سی و پنج صفحه هم هست، داداچ