مشکل در فروش کاردانو در هات بیت

سلام
کارمزد چنج اتریوم به شیبا توی صرافی وان اینچ ۹۸ دلاره
بنظرتون چه روش دیگه ای میتونم خرید کنم که این کارمزد رو حداقل کمتر بدم؟؟؟
اگه کسی خرید تو کوینکس رو‌ هم راهنمایی کنه ممنون میشم :rose::folded_hands:t2:

ترون بخر انتقال بده به کوینکس اونجا ترون بفروش به تتر بعدش شیبا بخر،، راحت ترین وکم هزینه ترین راه حله

سلام، من دیروز حدود یک میلیون تومان 43تتر ار صرافی کوینکس شیبا خریدم

داخل کوینکس اول قسمت دیپوزیت پول میزنی بعد میری اکسچنج وهر ارزی که دوس داری سرچ میکنی بعد میخری باBuy بعد با اهرم قیمتش باتترو مشخص میکنی

تو کوینکس بخر و به والت منتقل نکن بزار همونجا بمونه. چون بسترش اتریومه کارمزد انتقالش بالاس

از هر صرافی که فعلا داری باهاش کار میکنی ترون بخر و بعدش ترون رو انتقال بده به صرافی دیگه ای که شیبا معامله میکنه. مثلا coinx. که البته قبلش باس coinx حساب باز کرده باشی دیگه. بعدش تو coinx ترون رو به usdt تبدیل میکنی و شیبا میخری. با این کارایی که به این صورت کردم کارمزد خیلیی کمتر شد. اینطوری میشه شیبا رو خرید ولی وقتی بخای بعدها شیبا رو به کیف پول دیگت انتقال بدی بازم باید ببینی ک چطور کارمزد برداشت از coinx رو کمتر کنی.

سلام از کوینکس بخر خیلی کارمزدش کمتره از صرافی ایرانی تتر بخر ببر کوینکس تبدیلش کن به شیبا

چه كاريه دوست عزيز
صرافي okex دارش و ليست شده
اتريوم ببر اونجا تبديل كن تتر بعد راحت خريد كن

سلام ra7609 تلگرام پیام بده تا راهنماییت کنم

از هات بیت به راحتی میتونی اینکارو انجام بدی

سلام.اول تو‌ کوینکس ثبت نام کنید.بعد از یه صرافی ایرانی تتر بخرید و بفرستید به کوینکس.اونجا تو قسمت اکسچنج میتونید تتر رو به شیبا تبدیل کنید.یادتون نره موقع خرید تتر حتما TRC20 رو بزنید که کارمزد کمتر براتون بیوفته

Man az ramzinex irani tron entegal dadam frokhtam to coinx shib kharidam kheyliam ali arzon