من ۱۶ تومن بود خریدمبنظرتون بفروشتم خیلی هم ضرر کردم بزارمش یا بفروشمش .فقط لطفا درست راهنمایی کنید
دوست عزیز تا 15خردادصبر کن
دوج 1دلاری رو خواهی دید انشاءالله
طبق نمودار میگم
فعلا دوسه هفته ای رنج در محدوده 40تا 60 داره
واست درس عبرت بشه هیجانی عمل نکنی کمی تحقیق کنی من تحلیلم واس دوج در حال حاضر خوب نیس ولی واسه خودت همیشه حد ضرر و حد سود انتخاب کن قبل خرید تحقیق کن از چه قیمتی به چه قیمتی رسیده نظر من بزار بمونه ماه دگ این موقع پولتو باسود بر میداری احتمال زیاد موفق باشی رفیق
بزار باز میره بالا
#نظر شخصی
اگه فکر میکنی جلو ضرر رو بگیری هر لحظه سوده بفروش تو دور بعدی اوج گرفتن خرید کن انشاالله حداقل پولتو برداری من این روزا رو داشتم ولی الان شکر
دست خودته اما دراز مدت حدود شیش ماه تا یکسال مطمعن باش ده برابر میشه
بذار باشه دادا نگران نباش میاد بالا یکم زمان بده نمیشه هر روز صعودی باشه نهنگا برمیگردن بهت قول میدم
ضرر در اسلام جایز نیست یا ارز خوب در حال رشد بخر یعنی تبدیلش کن مثلا به شیبا و یا صبر کن و یک دلار بفروش یا هم تحلیل کن و چند بار نوسان بگیر اگر بلدی البته ریسکه
نه بابا
منم همين حدودا خريدم .اشتباه كرديم تو اوج خريديم ولي اشتباه بزرگتر اينه كه توي ضرر بفروشي .من استلارم توي اوج خريدم ، مدتها توي ضرر بودم ولي بالاخره توي سود فروختمش
خجالت بکش با جو شما خریده حالا خودتونه کشیدین کنار میگی شیبا بخره از چاله بیوفته چاه چه هموطنای درستی داریم دوست عزیز نگه دار برات میشه تجربه چندماه دیگه انشالا میره بالا
اگه فردا ایلان ماسک یه توییت خفن بزن قیمت بره بالا تمام معادلات و پیشبینی شما که به هم میخوره