سلام الان برای خرید خوبه لطفا احساسی نگید با ۱۰تومن منم پامپ نمیشه خواهشا یکی راهنمایی کنه که الان کف قیمت هس یا باز ریزش داره
ادمین لطفااااااااآااا تایید کن
عزيزن تو 4 روز از12000 درصد رشد كرده بعد ميگي كف قيمتيه بخريم يانه؟؟؟
بكشيد بيرون تا بدبخت نشديد
داده هاي درون شبكه ميگن كه دقيقا امروز يكي از ادرس هاي نهنگي دوج خالي شده حتما اومده اين تو ديگه
اگر برای هولد میخواید بخرید
اینجورارزها کف و سقف نداره یهو میبینی از بین میره یهو میبینی خدات درصد سود میده چون وایت پیپر و نقشه راه نداره من یک ماه پیش گرفتم فکرشم نمیکردم ابنقد بیاد بالا ولی خب من قید پولمم زده بودما چون میبینی با همین سرعتی ک اومده باهمین سرعتم محو میشه اگه پولت مهمه ارزهای دیگه بگیر مدیرعامل بایننس هم توییت زد گفت قرار نیست تو صرافی ما لیست میشه پامپ بشه برای سرمایتون ارزش قائل بشید و ارزهای با پشتوانه بگیرید باز خودت میدونی
تا چند روز دیگه بعد از لیست شدن یه اصلاح میخوره و بعد دوباره رشد میکنه تا ۱۹ ساتوشی میتونی صبر کنی
یکی از دوستان بنده که در خصوص ارز دیجیتال اطلاعات خوبی داره تاکید دارند که این ارز تا یک سنت میره و توصیه کرده هولد کنید من هم به فرمایش ایشون عمل کردم.باز تصمیم نهایی را شما باید بگیرید.
کف قیمت زمانی مشخص میشه که نمودار حداقل دو تا حمایت از اون قیمت در گذشته رو داشته باشه وقتی تازه عرضه شده کفی وجود نداره مثلا پیاز تا ۱۰۰۰۰ افزایش قیمت داره و طی دو هفته نوسان چندین مرتبه تا ۵۰۰۰ قیمت میاد پایین بعد میره بالا کمتر نمیشه به ۵۰۰۰ میگن قیمت حمایتی یکی از کفها ۰.۰۰۰۰۱۴ هست احتمالا