بحث در مورد تازه واردان

معمولا دوست ندارم تازه واردان این بازار رو ناراحت کنم ولی خداییش بعضی ها واقعا سوالات و کامنتهای فوق ناشیانه و بیهوده مینویسند. طرف هنوز نمیدونه که تتر و با اتر فرق داره. زحمت نمیدن برن گوگل کنند بعضی اطللعات لازم رو حتی زحمت نمیدن داخل صرافی از گزینه ی سرچ برای جستجوی ارز مورد نظر استفاده کنند و میان میپرسن آفا چرا اتریوم تو صرافی بایننس نیست؟؟؟؟!!!:neutral_face::neutral_face::neutral_face::neutral_face:.آخه برادر من خواهر من وقتی شما حتی نمیتونید ارز مورد نظرتون رو توی لیست ارزهای موجود در یک صرافی پیدا کنید چجوری می خوایید تو بازار کار کنید؟ وقتی ابتدایی ترین مسایل این بازار رونمیدونید چرا زحمت نمی کشید که مطالعه کنید گوگل کنید کتاب بخونید؟ بعضی ها شنیدن این بازار خوبه و تصورشون اینه که ارزی که خریدن باید هر ساعت ۵۰ درصد رشد کنه. مگه لوبیای سحر آمیزه که هر ثانیه و ساعت رشد کنه. بابا خواهشا یکم مطالعه کنید یکم صبر کنید یکم رصد کنید تا یاد بگیرید. خداییش بعضیا وقت و سرمایشون رو الکی میان به باد میدن و میرن بخاطر اطلاعات نادرست و عجله کردن و تنبلی خودشون در یاد گرفتن اصول این بازار.

خب حالا بجای این همه داستان که سرهم کردی یه توضیحی میدادی بقیه هم مصل شما یاد بگیرن

والا بجتی نصیحت بهشون دوتا ادرس میدادی که بفهمن بهتر بود اینجوری ترور شخصیتی شدن
الان خودت خیلی حرفه ای کار میکنی؟
وقتی اولش میگی نمیخوام دوستان تازه وارد رو ناراحت کنم بعدش نباید اینجوری تخریبشون کنی
یه خورده کتاب بخون عزیز
از کتابهای مالی و بورسی و اقتصادی نخون
کتابای دیگه بخون
واقعا من بجای شما شرمنده شدم

اخه برادر من خواهر من وقتی شما هنوز نمیدونید که آدمی که اومده اینجا واسه شناخت بیشتر و پرسیدن سوالاتش اومده چجوری ب خودت اجازه میدی باهاش اینجوری برخورد کنی
اگه میدونستن که نمیومدن اینجا سوال بپرسن که یکی مثل شما اینجوری چماق هویجیش کنه
بجای این کارا وقتی سوال میپرسن یا کمک کن یا جواب نده تا اون بنده خدا هم طبق چیزی که دیدم طرف صد بار سوال رو میپرسه و کسی جوابشو نمیده تا بفهمه اینجا واسه خندیدنه