سلام به همگی می خوام یه نصیحت بکنم به عنوان کسی که از ۲۰۱۷ تو کریپتو هستم دوستان بهیچ تحلیلی اعتماد نکنید همش الکیه نمونش امروز از صبح حتی یه نفر این ریزش بیت کوین رو پیش بینی نکرد برا خرید کردن هم ارزی بخرید که خبر داشته باشه اونم خبرهای موثق نه فیک سوم اگه هولدر هستین به هیچ عنوان تریید نکنید واگه تریدر هستید به هیچ عنوان هلد نکنید مواظب سرمایتون باشید گوله گل وبلبل بازار رو نخورید بازار تو نیم ساعت از سبز با قرمز تبدیل میشه به دون اینکه کسی بفهمه اگر روند بیت وارزهای دیگه هم می شد حدس زد الان تمام بیت کوین ها مال یک نفر بود
آخه خوشگل اولین تحلیلت مال سه هفته پیشه جون مادرت تفت ندهملت رو هم بدبخت نکن
کانال تحلیلی که من دنبال میکنم به خدا از دیروز چند بار اخطار داد که اصلاح داریم مراقب باشید خدا میدونه تا امروز هر تحلیلی که گذاشته درست در اومده
فقط منظورم این بود که این حرف غلطه که میگی به هیچ تحلیلی اعتماد نکنید
مرد مومن من چند وقته وارد بازار شدم از ظهر با یه خط روند ساده میدونستم میریزه ، روی ۵۸ نقد شدم اونوقت تو چند ساله ب قول خودت نفهمیدی😅 اتفاقا همه چی حساب کتاب داره قشنگم داره تو سواد نداری البته منم نمیگم دارم ولی دیگ اینو واضح بود میشد فهمید
من تحليل گر ميشناسم يه هفتست داره از ريزش ميگه تو همين بازار گلو بلبل البته همين يدونه بود كه صحبت ميكرد بقيه تو توهم بودن تحليل گر خوب باشه همينارم تشخيص ميده البته نه با تايمه دقيقش ولي حدودي پيشبيني ميكنه
خوب باسواد حالا بگو میره بالا یا میریزه تا ملت هم استفاده کنن از سوادت
نه تو معلومه قبل از سال ۲۰۰۸ هم بودی تو این بازار نکنه ساتوشی خودتی بلا زده
عزیزم اینطووریام نیست خیلیا گفتن بیت میریزه حتی دیروز گفتن این چ حرفیه بیخود
حیف استعداد هایی مثل تو که تو ایرانن داری حیف میشی اینجا
من دوست ندارم حال خوبتو خراب کنم ولی یه روزی به این حرفه من می رسی که فقط خبرهای مهم رو رشد نزول ارزها تاثیر داره همین چند روز پیش بیت کوین از ۶۴ اومد تا۴۶ دلیلش چیی بود همون خبر های بد که یکیش مربوط بود به خزانه داری امریکا و اون ممنوعیت ارز دیجیتال تو ترکیه خوب تو این سقوط ۱۱میلیارد دلار لکوئید شد یعنی همه این آدما مثل من بی سواد بودن حالا شما که دیپلم داری چرا رو ۶۴ short نگرفتی الان یه چند واحد بیت داشتی دوست عزیز تو بورسم باتحلیل وتکنیکال جلو رفتید که الان به کریپتو پناه اوردی خدایی هرکیی موافق لایک هرکسیم مخالف لطفا دیس لایک