ارز bccبیت کانکت سال ۲۰۱۸ تا رده سوم جدول ارز دیجیتال بالا اومد قیمت ۵۰۰ دلار رسید در عرض یک ساعت به هفت دلار رسید و بعد به صفر و یه ارز مرده شد .عزیزانی ک قبلا گرفتن نوش جونشون بفروشن حالشو ببرن الا دگه وقت پریدن تو این ارز نیست اون زمانم تموم صرافیا بیت کانکت لیست کردن ولی تهش صفر شدن سرمایه مردم شد.دیس لایک و لایک مهم نیست مهم اینه تموم مردم کشور من از سر نداری مث خودم وارد این بازار شدن که پولدار بشن بتونن با گرونی لااقل کنار بیان ولی همون پس انداز خودتونم نابود نکنید رو ارزا با بنیاد سرمایه گذاری کنید .تایید لطفا.
بزار صرافیش راه بیفته بعد بهت میگم این ارز خیلیا رو پولدار کرده و میکنه:joy:
حرف شما صحیح ولی هرکسی با مقدار ریسک قابل پذیرش خودش میتونه وارد این جور ارزها بشه چون همه گیری کریپتو با اون زمان خیلی متفاوته
دوج هم همینجوری میگفتین.در کل همه ارزها بخوای به دید شما نگاه کنیم خطرین غیر ۱۰۰ تای اول
اون قدیم بود مردم زیاد توجه نمیکردن بیت کوین رو نگاه کن همه میگفتن میاد ۳۰هزار ۴۰ هزار نیومد رو رنج ۵۵تا ۵۸ هی رفت و اومد این ارزها و بوجود اوردندشون مثل قدیم دیگه نیست بیخیال شن چون میدون دارن چکار میکنن پس اگه افت هم بکنه کمه همین شیبا چقدر دارن میگن اوفت میکنه قبول دارم کسایی که هلد کردن در قیمت پایین دارن میفروشن خوب خریدار هم داره میبینی هی میره بالا دوستان ی سایت هست که هلدرهاشو زده تمام با مقدار هر هلدر کننده و جایگاه من نگاه کردم هلدرهای بالا فروختن و به جاش هلدرهای جدید با مبلغ کمتر اومده بزار خیالتون رو راحت کنم هلدر قدیمی که مبلغ کم خریده و توکنهاش زیاد باشه خیلی کمه من خودم با یک میلیارد تا ظهر جایگاه ۲۶ هزار بودم ولی الان جایگاه ۲۸ هزار سدم یعنی اون کسایی که بالاتر از من خالی کردن یکسری خریدن و هلد کردن ولی نه دیگه به اون مقدار زیادی که اون بالایها داشتن ۲ الی ۳ میلیارد پس هر کس خرید و هلد کنه به نظر من حتما سود خوبی میکنه چون سازندش هم گفته خرید کنید هلد تا موفق باشید
ادمین جان مادرت کلی تایپ کردم نشر بده برار خیال دوستان تا کمی راحت بشه و اینقدر ناراحت بالا و پایین شدن نباشن
باینسس هر صرافی نیست دوست من مهر تأیید داره
تا ریسک نکنی انتظار داری سود خوب نصیبت بشه نه عزیز چه اشکالی داره هر کسی یه مبلغ از سرمایش و رو این ارز سرمایه گذاری کنه مگه تا الان بد بود یکی مثل ایلان پشتشه .
و باید قبول کرد هر سرمایه گذاری ریسک خوشو داره
كاملا درست گفتند اين دوست
از هر ارزي وقتي سود مد نظرت رو گرفتي ديگه بكش بيرون
هر ارزي منظورم شت كوين مم كوين هستش
وگرنه كسايي ك اتر و ريپل و كاردانو و غيره دارن هرچقد هم نگه دارن باز سود ميكنن
ولي ارزي ك از رتبه ٢٤٥٠ بياد رتبه ١٤
ميتونه همين پسترفت رو هم داشته باشه
خودم ٣ ميليارد شيبا دارم و ب قيمت مد نظرم برسه ميفروشم ديگه نگه نميدارم
چرت نگو لطفا از سر خیرخواهی نیست از سر حسادته حرفات هیچیوبا هیچی مقایسه نکن حجم معاملتوببین ۲۰ میلیارد دلار پس لطفا دیگه خفو شو
هیس میدونی چیه فقط هیس🙋♂️