دوستان این توکن رو یه ربات داره کنترل میکنه.نمیدونم متوجه میشید؟با این حجم خرید باز هم قیمت ثابت مونده و فقط داره نوسان میکنه.تا دیر نشده سرمایه رو بکشید بیرون.مدیر صرافی بایننس هم گفته بدلیل تقاضای تریدرها این توکن رو در صرافی عرضه کرده و هیچ مسئولیتی در اینباره ندارد.
آرزوی شفا برای همه
اون زیاد از این حرفا میزنه
لطفا یه مقدار فاندامنتال و فیوچرز کار کن تا اطلاعاتت دقیق باشه وایت پیپرشم یه نگاه بندازی بد نیست
مگه بابت ارزهای دیگه ای که تو این صرافیه مسئولیتی در قبالشون داره؟؟؟؟ صرافی ففط به کارمزدش فکر میکنه عزیزم…زیاد نگران نباش…تایید کن این دوستمون بدونه داره اشتب میزنه
مثلا یک میلیون تومان رو سرمایه حساب میکنی،بورس ایران همش رو برد لین یک تومن هم روش،جو منفی نده از بین ۹۰۰۰ ارز دیجیتال رتبه ۱۷ رو داره،بیدار شو ،برقراری عزیز
اره توی بایننس اولش که میخوای ترید کنی ازت تعهد میگیره که با مسئولیت خودته همه چیز
الکی میبافی ها
حجم خرید نیست مشتی
حجم معاملاته
یعنی هم فروشنده داره هم خریدار
وای خدا گیره چه موجوداتی افتادیم
اون در مورد هیچ توکنی مسئولیت نداره دوست عزیز
ممنون که دلسوزیه تمام کل صرافی های مهم دنیارو میکنی ممنون که بابت این ارز مسئولیت خودتو پذیرفتی و اگاهمون کردی:sweat_smile:
ادمین سپاس بی کران:heart_eyes:
یعنی خودت فهمیدی چی گفتی. واقعا خجالت نمیکشین میاین این چرت و پرت هارو میگین.
خدا شفات بده
تو بکش دیگران رو گمراه نکن
کار ربات نیست سکه در گردش داره زیاد میشه تا متوقف شدن عرضه سکه قیمت یکم کند افزایش پیدا میکنه
مثلا درمورد بیت کوین مسیولیتی داره مدیر بایننس؟
شما با مدیر صرافی باینس دوست هستید !؟
جون من اگر فامیلتون هستش بگو من حدود یازده میلیون باینس جابجا کردم تگ و اشتباه زدم برا برگردونه !
چه ربطی داره تعداد سکه هاشو نگاه کن حجم خرید زیادِ چون عرضه هم زیاد هست قیمت چندان بالا نمیره پس فکر کردی بایننس برای چی توکن سوزی داره چون عرضه رو کم کنه قیمت رو ببره بالا لطفا مطالعاتتون رو بیشتر کنید شاید کسی با حرف شما تصمیم گیری کنه
الان حجم معاملات دوج چندین برابر این هست چرا داره نوسان میزنه اینجور باشه پس همه ربات هستن یکم فکر کن بعد نطق کن