سلام کسی میتونه لطفاً منو راهنمایی کنه من پولم ریاله و میخوام شیبا بخرم چکار باید بکنم
تتر کن بفرست اگه کویینکس داری با اون بخر
از صرافی ایرانی بخر ،خو
صرافی های ایرانی هم شیبا رو لیست کردن
توی کدوم صرافی هستی خب ازش بگیر دیگه
پولتو به تتر تبدیل کن بعد تتر را به شیبا تبدیل کن
صرافی ایرانی بخر سرچ بزن صرافی ایرانی شیبا
از صرافی کوین لند ایرانی بخر
باید از صرافی های ایرانی تتر بخرید و انتقال بدید به یه صرافی خارجی. و از اونجا تتر رو بدید و شیبا بخرید
سلام .باید از یکی از صرافی ها یا اکسچنج های ایرانی با پول ایران ،تتر ( دلار) بخرید و به انتقال بدی به کیف پول صرافی خارجی و از اونجا خرید کنید
بزن به کارت من برات بفرستم
از صرافی های ایرانی خرید کنین
تو صرافی ایرانی تتر بخر انتقال بده صرافی کوینکس اونجا تبدیل کن ب شیبا
ادمین جون مادرت تایید کن لازم دارم پولش رو یاد ندارم تری کنم بزار حداقل اینطوری بفروشم رو در رو
سلام دوست عزیز 14میلیون واحد شیبا دارم به دوازده ملیون میدم خیلی ارزونت از صرافی
من تو صرافی پرو بیت خریدم
تو صرافی ایرانی ثبت نام کنید،بعد تو صرافی coinex ثبت نام کنید،بعد تو صرافی ایرانی تتر بخرین بفرستید صرافی coinex,بعد اونجا با تتر شیبا بخرید.
یا میتونید،تو همون صرافی ایرانی مثل بیت ۲۴ مستقیم از کارت بانکیتون شیبا بخرید،ولی خب کارمزد ب شدت بالاست،ب صرفه نیست
شما بابد دریک صرافی ایرانی عضو بشی وخریدت انجام بدی خیلی راحت یه سرچ بزن متوجه خواهی شد
سلام
باید از طریق صرافی ایرانی، پولتون رو تتر بخرید و بعد به صرافی که شیبا تو لیستش هست انتقال بدین
درود بر شما ،ابتدا به تتر (USDT) تبدیل می کنید ،سپس شیبا می خرید. در کوینکس یا بایننس