سلام دوستان من بلد نیستم با کوینکس کار کنم چطور خرید بزنم اخه.؟ راهنمایی کنین
دوست عزیز یه سرچ ساده بکنی تو اینترنت پیدا میکنی اینجا
کسی توضیح نمیده که
سلام با صرافی ابرانی ارزیپتو خرید کن
برو تو گوگل بزن یاد بگیر
دوست من ، اول یاد بگیر ، بعد خرید کن ، بازار الکی نیستاااا، اولین اشتباه تمام سرمایت میره ، یک هفته وقت بزار چیزای پایه رو یاد بگیر ،. با راهنمایی چیزی درست نمیشه ، باید بدونی چی به چیه
سلام باید از یه صرافی ایرانی تتر انتقال بدی به کوینکس بعد باهاش خرید کنی و موقع فروش تبديل کنی به تتر وبعد انتقال بدی صرافی ایرانی بعد هم برداشت کنی من این راه را میدونم دوستان دیگه اگر بهتر میدونن راهنمایی کنن
تو گوگل سرچ کنید آموزش مبتدیش هست واستون میاره حالا یا ویدیو یا نوشته با عکس
این ارز داخل کوینکس با دلار تتر معامله میشه .
پس باید دلار تتر داخل اکانت صرافی کوینکس فراهم کنین بعد از اون از منوی پایین گزینه exchange برید و قسمت buy یعنی خرید رو از صفحه مربوطه انتخاب کن و قیمت رو جوری که منطقی باشه انتخاب و در ازای اون دلار تتر بده که اگه برید قطعا متوجه میشین🙌
توروخدا ادمین شورشو درآوردی دیگه.
تایید کن شااااااید به درد یه کودوم بخوره.
این ارز عالیه.
منتظر پامپ شدید ازشم مخصوصا اینکه بدجور حمایت میشه🙌
امیدوارم پرسود باشین دوستان:folded_hands:t2:
راهنمای اپ رو تو نت سرچ کنین فایلهای زیادی وجود داره؟!
صرافیای ایران خرید بزن ، صرافیای خارجی اگه کار نکرده باشی سخته کار کردنش
هزارتا فیلم آموزشی در موردش توی آپارات و وبسایتای دیگه هست اومدی اینجا سوال میکنی اینا گوگل نیست جتی گذاشتن نظراته
تو اینترنت کلی فیلم آموزشی هست
سرچ کن توی گوگل اموزش تصویری داره
سلام دوست محترم، اول در یک صرافی ایرانی حساب باز کن ( البته شاید داشته باشید) سپس مبلغی را از کارت بانکی به کیف تومان در صرافی واریز کن، بعد ترون بخر trx چون کارمزد انتقال آن کم و سرعتش بالاست، و بعد ترون را بفرست به کیف پول ترون در کوینکس، ( البته قبل از ارسال باید در قسمت diposite آدرس کیف پول ترون را کپی کنید، بعد از دریافت ترون در کیف پول کوینکس آنرا به تتر (usdt) که معادل دلار آمریکاست تبدیل کن ، یعنی بفروش و دلار بگیر و بعد هر ارزی را که دوست داشتید خرید کنید، انشاءالله که موفق باشید.، دقت کن و هیجانی خرید نکن
باید تتر داشته باشی بر بستر ترون trc20 بزن و خریدتو انجام بده