دوستان به بازاری وارد میشید خواهشا حداقل اصول اولیه رو یاد بگیرد ربط بین ارزش کل و تعداد توکنای این ارزو نگا کنید این ارز مثل یه بمب ساعتی میمونه کسی که قبلا خریده و داره خوبه براش هر یه درصدی ک الان بزنه درصد بالایی برا اونی که قبلا گرفته میزنه ولی الان دیگه بدرد خریدن نمیخوره این ارز باید انقد ازش استقبال شه تا به رتبه یک برسه تا قیمتش به 1سنت برسه که همچین چیزی محاله لطفا یه کم سطح مطالعتون رو راجب ارزا ارتباط بین تعداد توکن و ارزش بازار که یه چیز سادستو بدونید
ببخشید من زیاد مثل شما حالیم نیست ولی اگه توکن سوزی بکنه چی؟ که حتما این تعداد بالا برای سوزوندن و تعدیل بازار ایجاد شده..ممنون میشم راهنمایی کنی
تو هم یکم سطح شعور و ذاتت رو ببر بالا، نخریدی چرا میسوزی،؟؟؟؟ بزار اونایی که حرف امثال تو خبیث و بخیل گوش ندادن حال سودشونو ببرن ، الانم یا بخر ، یا بشینو حسرت بخور
دوست عزیز فرمایش شما صحیح تعداد توکن ها خیلی زیاده درسته به یک سنت نخواهد رسید مگر اینکه توکن سوزی انجام بشه. اما قبول کنید این ارزش فعلی هم چیزی نیست هنوز جا داره بالاتر بره. به امید روزای پر سود. من روی 0.000013 خرید دارم. به امید اینکه انشا ا… خوب بشه. ادمین عزیز تأیید کن بیزحمت.
داداش همیشه تحلیل جواب نمیده بعضی مواقع همه چیز دست در دست هم میده تا یه ارز بره بالا
شما بلدی بودی یک چیز میگفتی بدرد بخوره نه بیایی تحقیر کنی کسی رو هر کی مثل تو معلوم هیچی بارش نیست
اگه مثل دوج توکن سوزی کنه که انشاالله میکنه با رتبه بالای بیست هم میتونه رشد وحشتناکی بکنه اینم بدون مهترین اصل تو کریپتو اقبال وپذیرش عمومی هست که انشاالله داره دوم حامیان آن است،توکن سوزی انشاالله در راهه،کسی که اینو ساخته فکر همه جا رو کرده به این راحتی این حجم از معامله رو از دست نمیده
تویی که خیال میکنی خیلی بلدی و همه چیو با محاسبات میای میگی من شیش میلیارد و هفتصد ملیون واحد شیبامو سه روز قبل پامپ شدن به همین محاسباتی که تو میگی چنج کردم تو ولتم چهار واحد اتریوم گرفتم همون زمان یه از خداا بی خبری همین حرفو زدومنو بدبخت کرد همین محاسبات دقیق جنابعالی میگند امکان نداره دوج رشد کنه و چونتوکناش نامحدوده پس اصلا جای رشد نداره اصلی ترین چیزی که من یاد گرفتم از بازار کریپتوکارنسی اینه که هیچ چیزی غیر ممکن نیست وهیچمحاسباتی دقیق نیست