عزیزان یک بار برای همیشه این ارز نصف توکن هاشو به ویتالی سپرده و اون هم اون هارو دفن کرده و نصف دیگه هم در حال گردش می باشد که خیلی کمتر از btt میشود که تا ۳۵۰ رفت تو عید پس این ارز خیلی جا برای رشد داره ولی با یه اصلاح جا نزنید و یه پامپ جوگیر نشید و به این سمپاش های حسود اصلا کاری نداشته باشید این حرف نزنن میمیرن افسرده میشن با آرزوی پولدار شدن و خوشبختی تمام هموطنان(ویتالی همون صاحب اتریوم که دوست صمیمی سازنده شیب میباشد)
منبع حرفتون بفرمایید
داداش من حرف از حسودی نیست خودم دارمش ولی صد در صد مطمئنم تا 0.00001بر میگرده تو این 10روز اگه برای بلند مدت کسی خریده مثله ترسی توش نیست اگه برای روزانه یا هفتگی خریدی حد ضرر و حد سود بزارید
پشتیبانی قوی میخواد
امیدوارم اطلاعاتت قوی باشه
سلام
سکه درگردش بیت تورنت ۱۰۰۰میلیار هست و شیبا ۱میلیون میلیارد یعنی bttتعدادش ۱هزارم تعداد توکن درکردش شیبا هست.
فرض که نصف این مقدار هم به حساب وینالی منتقل شده باشه میشه ۵۰۰برابر .
قیمت bttبا سابقه خوب رشد و وایت پیپر روشن و کارایی که کاملاواضح ودرحال انجام هست ۱۶۰تومن هست درحال حاضر
پس شیبا باید اگه به مقایسه باشه قیمتش0.32 یا۳۲صدم تومان باشه .
البته شیبا برنانه های زیادی داره راه اندازی شیبا سواپ یکی از کارهایی هست که قصد انجام دادن داره.
من ۳۰۰دلارم شده ۱۳۰هزار دلار .
وفکر میکنم تا ۱۰تومان هم جای رشد داشته باشه.
به امیدروزهای خوب برای هموطنانم
ای خداااا اینو ببین شیبا دقیقاً ۴۰۰ برابر بیشتر از بیت تورنت توکن داره یکم سوادتو بالا ببر مهندس
ریاضی بلدی همشهری؟ حتی اگر دفن هم شده باشه باز هم هر هزار تریلیون توکنی که داره همه با هم بالا و پایین میشن و با هر بالا و پایینی ارزش بازار شیبا به صورت وحشتناکی کم و زیاد میشه یعنی پول شما فقط یک ذره زیاد میشه اما ارزش بازار شیبا انقدر زیاد میشه که به مقام ۱۷ میاد!!! مثلا اگر هر توکن یک سنت بشه مقام اول رو از چنگ بیت در میاره!!! بارها اینو نوشتم اما ادمین تائید نکرده امیدوارم این دیگه تائید بشه
البته سگه در گردش شیبا از btt خیلی بیشتره…نزدیک ۳۰۰ برابر
دوسته عزیز نصف هم که حساب کنی هنوز ۵۰۰ برابر btt میشه
دقت بنمای
بعدشم اون مشخصه چیه اما شیبا چی؟
چقدر زیبا توضیح دادی:clap:
اشتباه میکنی .
سکه در گردش btt حدود ۶۵۹ میلیارد هست.
شبیا سکه در گردش ۳۹۴ هزار میلیارده.
سکه در گردش btt یک چهارصدوم شیبا هست.
شیبا ارز خوبیه من ۱ میلیارد دارم ازش .
نهایت تارگت شیبا ۰/۰۰۰۱ میباشد توی هلد.
اگه دفن کرده چرا هنوز پس تعداد توکن هاش سرجاشه