با صبر قدرت صبر رو میتونی ببینی.
این ارز باید به ۱ یا ۲ سنت برسه میفمین باید برسه.
مگه میشه سقف تاریخی نداشته باشه یکی به من بگه از این ۸ هزار ارز کدومشون یه رکورد تاریخی نداره هان.
چرا مردم رو دل سرد میکنین آخه.
۱ سنت برای ما ایرونیا میشه ۲۳۰ تومن که به گدا بدی قهر میکنه.
حالا فک کن ۱ سنت واسه اروپا و آمریکا و چین و ژاپن و… چقدر میتونه ارزش داشته باشه؟؟هیچ ارزشی براشون نداره اونا اگه فقط ۱۰۰ دلار که پول جیبیشونم حساب نمیکنن بخوان شیبا بخرن به پول ما میشه ۲میلیون وسیصد.پس صبر کنین ۶ ماه صبر کنین ببینین قدرت صبر رو:face_blowing_a_kiss:
چرا یک عده بیسواد مردم را به وحشت میاندازند جالب اغلب این افراد از اولین کسانی بودند که این ارز را خریده اند و من دوتا آنها را میشناسم امیدوارم همه آنها که این ارز یا هر ارزی دیگری را خریده اند خیر و برکت ببینند مردم ایران بهترین ها هستند از قلب پاک و شریف
حرفت قشنگ بود
من در هیچ شرایطی این سهم رو نمیفروشم
فقطبرایسال اینده
یه حسی بهم میگهانگار خوشبین هستم بهش
استدلال آبکی بود
در کل کسانی که میلیارد ها عدد و میلیارد دلار از یک ارز را دارند برایشان کمترین تفاوت ، بسیار فرق می کند
عزیز من با جیب ما و مقایسه فقر ایران و رفاه اروپا و امریکا قدرت خرید نمی تونی نتیجه بگیری که به یک سنت میرسه .
کشکه مگه
من خودم هولدر شیبام
ولی اگر توکن سوزی نکنه نمیتونه به اون قیمت برسه
درسته که شیبا شگفت انگیز بوده ولی دیگه برای همچین تارگت هایی مارکت کپ و اصول جواب میده
چقدر سطح پایین بود حرفات
آقا دعوا نکنید، هدف قیمتی که خود سایت شیبا اعلام کرده 0.001 دلار هست یعنی به قیمت دلار امروز ۲۲ تومان، شیبا هنوز به ۱ تومان هم نرسیده، پس حالا حالاها جا برای رشد داره. فقط هولدرها میتونن سود اصلی رو ببرن مخصوصا بعد اومدن شیبا سواپ .
ادمین تایید کن لطفا
هیچ بایدی وجود نداره ، شما تعداد توکنهاش رو ببین یه ضرب ساده هم بکن ۱ × ۱۰ بتوان ۱۵ × ۰.۰۱ میشه چقدر؟!میشه ۱۰ هزار میلیارد دلار ، خوب کل حجم کل بازار کریپتوکارنسی فعلا ۲۵۰۰ میلیارد دلاره ، یعنی ۴ برابر کل حجم بازار فعلی و ۱۰ برابر سهم بازار فعلی بیت کوین !!! بنظرم به هدفشون که یک هزارم دلار هست هم فعلا خیلی بعیده برسن مگر اینکه توکن سوزی کنن مثل پاندی ایکس به نسبت یک به هزار ، البته یه خبری اومده که نصف توکنهاش رو بلاک کردن به پیشنهاد صاحب اتریوم
یه سنت چیزی نیست ولی برا من که ۲۰۰ میلیون تا ازش دارم میشه ۲ میلیون دلار شما الان ۱۰ میلیون تاش رو میگیری حدود ۶ میلیون و با اون قیمت یه سنت میشه ۱۰۰هزار دلار ، بعید میدونم به اون برسه حداقل تا دو سال دیگه ، یعنی باید چیزی حدود ۲۰۰ برابر بشه . خودم فعلا هولدش میکنم انشالله برسه برا ما که منفعته ولی شاید مثل BCC بشه
بیت تورنت با اون توکن سوزیش و حجم بازارش و … نتونسته به یه سنت برسه و تثبیت کنه خودشو
من این حس رو داشتم😂