ماها ایرانی هستیم
هر چی باشه دوس داریم یه شبه پولدار بشیم و حرف و حدیث هم پشتمون زیاده …
قضیه شیبا هست خیلیا میخان یه شبه پولدار بشن و تا اصلاح میده همه میگن ارز خوبی نیست …
من به شخصه هولد میکنم تا ۲،۳ سال
بنظرم هر کسی مسیر خودش رو انتخاب کنه
موفق باشید
ادمین جان خواهشا تایید کن🙏
نگاه کنید هات بیت دارایی ها اضاف شده
عزیزم شما هم اگر نمی خواستی یک شبه پولدار شی اصلا سراغ شیبا نمیومدی،بارها گفتم این شت کوین ها که گاها سود های خوبی هم میدن و یواش یواش تبدیل به یک ارز واقعی میشن(البته گاها) عین قمارن،شما سرنوشت slv,spendcoin,cbm رو نگاه کنین،اگر شانس بیاره فرد این اکتیو نشن،سرمایه افراد هیچ میشه،این ها ارزهای مردم جهان سوم اند،من خودم با سال ها تجربه تو این بازار شیبا خریدم ولی نکته اینجاست با اتریومی که ۴۰۰ دلار خریدم نه ۴۰۰۰ دلار .خیلی مراقب خودتون و سرمایه هاتون باشین
دلهاتون شاد
کارت درسته لایک منم همین نظر رو دارم
عزیزم ،دوست خوبم شما هم اگر نمی خواستی یک شبه پولدار شی اصلا سراغ شیبا نمیومدی،بارها گفتم این شت کوین ها که گاها سود های خوبی هم میدن و یواش یواش تبدیل به یک ارز واقعی میشن(البته گاها) عین قمارن،شما سرنوشت slv,spendcoin,cbm رو نگاه کنین،اگر شانس بیاره فرد این اکتیو نشن،سرمایه افراد هیچ میشه،این ها ارزهای مردم جهان سوم اند،من خودم با سال ها تجربه تو این بازار شیبا خریدم ولی نکته اینجاست با اتریومی که ۴۰۰ دلار خریدم نه ۴۰۰۰ دلار .خیلی مراقب خودتون و سرمایه هاتون باشین
دلهاتون شاد
سلام داداش درسته من خودم یه مقدار کم تو پایینا این ارز رو هولد کردم و فروشنده نیستم حتی اگه ارز کلا نابود بشه ولی لطفا دیگه این قضیه که ما ایرانی ها ایطوری هستم و میخواییم یک شبه پولدا بشیم و حرف های این مدلی رو بزارین کنار فقط بلدیم خودمونو بی ارزش کنیم تا کی؟؟ من ۱۸ سالمه تا حالا بالای ۵ میلیون تو این سنم فقط از سودی که تو این بازارا به دست آورم به نیاز مندا دادم من تا حالا آشغالی به زمین ننداختم حتی جایی آشغالی دیدم هم انداختم سطل آشغال بابا بسه دیگه هرکی از خودش شروع کنه شما فک میکنی مردم اروپایی نمیخوام یه شب پولدار شن به خدا اونا هم میخوان ولی منطقی نیست یک شبه پولدار شدن . یکی تو اروپا با پول بازنشستگی باباش دوج کوین خریده بود خودشم در اوج حالا چرا باید خودمونو بی ارزش کنیم ؟ امید وارم همیشه مرسود باشی داداش کارت درسته ابن ارز یه قماره که من تاحالا فقط سود دیدم ازش در هولد و ترید روش خطر ناکه خیلی نوسان شدید داره
واسه هولد دو تا سه سال. داغون ترین ارز هم ادم بگیره خب یه رشدی میکنه. بحث اینه که کدوم ارز سود بیشتری میده…
از کدوم صرافی شیبا خریدی؟
سلام داداش رو منطق حرف بزن برو تحقیق کن این ارز سود میده و داده ولی هیچ بنیادی نداره بیت کوین که لیدر بازار هست اینجوری سود نداده