پولشو دارم نمیخرم طرف کسایی که چندساله تو کار ارز هستن و استاد اینکار هستن شدیدا منع کردن از خرید اگه کلاهبرداری هم نباشه سرکاری هستن فقط یه سریا جیب یه سریای دیگه رو پر میکنن خیلی ارزها از رده خارج شدن که خیلی از این شاخ تر بودن خود دانید ارزهای اینده دار بخرید هولد کنید
همونا که حرفه ای هستن ببخشید ولی بیجا کردن،وقتی تو یک ماه پول من ۳۰ برابر شد،سیو سود کردم حالا کلاه برداری یا شت کوین،
قنبر آی قنبر حالا نخریدی چرا تو سر مال میزنی ها
یه مقدار کم از پولت رو هم بذاری بد نیست
سلام ، یه عرض خوب معرفی میکنید؟؟
یه ارز بگو ببینم که از این شاختر بودن تو رنک خریدو فروش تا زیر ۲۰ ارز اول دنیا اومدن. داداش نخریدی داری می سوزی چرا پرت میگی . خود ایلان اعتبار تمام.با دوج چیکار کرد؟؟؟ منتظر شیبا هم باش. بایننس نتونست مقاومت کنه در مقابل هجون نهنگا برای لیست کردن.
اره همون اساتید که میگی دوج رو از صفر میگفتن نخرید ولی الان هزاران نفر میلیاردر شدن با دوج، حالا تو نخر
داداش گلم میدونی اون استادها چرا منع کردن این ارزها رو چون با اون ادعاهاشون نتونستن این ارز رو به موقع بخرن وبه خاطر همین که استاد بودنشون زیر سوال نره این چرندیات رو میگن اگه ارز بی پدر مادری بود توی یه هفته توسه چهار تا صرافی لیست نمیشد اینو فقط بهت بگم همون استاد نماها هم برای دوج همین حرفها رو میزدن ولی الان دوج به کجا رسیده خلاصه خودتو بعدها ملامت خواهی کرد که چرا ازش به موقع خرید نکردی
مرسی قنبری جان
افرین که پولشو داری
ای کاش ماهم مثه تو پول داشتیم
تو نخر افرین پسره گل
محمد رسولی زیاد میبینی داداش🤑
خفشواسکل به توربطی نداره توپولت به ارزنمیرسه بروابنبات چوبیتوبگیرلیس بزن
کلا اونایی که احساس میکنن حرفه ای برا خودشون از اول فاز منفی میدادن برا شیبا الان که شیبا تواوجه و حرفاشون دروغ اومده فاز منفی میدم تا همه بفروشن وخودشون بخرن وگرنه هیچ ارزی بی خودی وارد بایننس نمیشه
اونهاییکه پیامهای سمی رو لایک میکنن فازشون چیه؟
گیرم که این ارز شت، بی پشتوانه، هر کوفت دیگه ای، همینکه به هموطن من سود میده شرف داره به بازار بورس ایران که مقل دزدها پولهای مردمو پس نمیده.
دوج رو هم همه منع میکردن ۵تومن خریدم شد ۳۵ تومن
یکی به این بگه به تو چه که فضولی میکنی!!!
تو مراقب خودت باش
فقط قرارنیست ازاین ارز خریدکنی،لطفا فازمنفی نده.
داره یه جاییت میسوزه
خوشا به حالتان ما این رمز ارز خریدیم که بهمون سود بده و سود چند برابری را ازش گرفتیم اولا هر چه میخواد بشه بشه و در ضمن اکثر اساتید تو یوتیوب و اینستا دارن این رمز ارز را سیگنال میکنند برو نگاه کن. اونوقت شما دارید چی میگید ارزهای آینده دار هولد کنید…!! آینده دارتر از شیبا نمی بینم. وسلام ختم کلام. آدمین تایید کن میزنم هاااااااااا
ما شت کوین میخریم چون اینا سود فضایی میدن الکی خواهشا نیا نظر بده ارزی که توبایننس لیست شده مورد اعتماده برو جای دیگه سمپاشی کن