بچه ها یه تومن و دوتومن چیزی از ما کم نمیکنه کم ضرر کردیم تو بورس ها؟
ببینید کی بهتون گفتم این یه دلارم میبینه.اون دوج کوین که همه گفتن برای مسخره بازیه این همه رو میلیاردر کرد چرا شیبا این کارو نکنه ها؟
این ارز نه نهنگ داره نه چیزی.
ببینید چقدر قوی بوده که توی این مدت کوتاه اومده جز ۲۰ تای اول.
این پولای کم چیزی نیست برای ما که بخوایم بش بگیم ریسک ولی نمیخوام بعدا بگین ای داد چرا نخریدم.
یادتون نره آدم برای کارایی که نکرده بیشتر حسرت میخوره تا کارایی که کرده.پرسود و موفق باشید.
میفهمی چی میگی؟ ۱ دلار؟ همینطور یچیزی میپرونی؟ ارزش مارکت با ۱ دلارمیدونی چند میشه؟ خوشت میاد یسری شبیه خودت لایکت کنن؟
رفیق وقتی میگی ۱ دلار رو میبینه میدونی معنی حرفت چیه؟ چرا تحلیل های چرت و پرت میزارید ۴ تا آدم بی اطلاع ببینن و متضرر شن به خاطر حرفای الکی؟
آخه برادر من عزیز من چرا مردم رو به اشتباه میندازی؟؟یه دلاااااااااررررر؟؟؟یعنی از ارزش کل کریپتو چه برابر بیشتر؟چرا بدون اطلاع و آگاهی و بدون داشتن دانش کافی حرف میزنی؟من نه میگم بخرید نه بفروشید..اما حرف بدون آگاهی ام نمیزنم…لطفا لطفا لطفا به حرفهای آدمهای هیجان زده بدون دانش توجه نکنید آموزش ببینید تحقیق کنید دقت کنید بعد سرمایه گذاری
کارمزد انتقالش بیش از ۱ تومنه
نصف توکن ها رو داده ب صاحب اتریوم که وارد چرخه نشه ی جورایی توکن سوزی کرده
حالا ی دلار شاید نشه ولی رقمهای بالاتر از اینی ک الان هست میبینه
اتفاقا هم ارزش بازار و هم معاملات و هم رتبه بالايي داره با كامنت ما اتفاق خاصي نميوفته و تا يك سنت و دو سنت حتمي هست
داداش دیگه قیمت بده ولی ن تا این حد.توی چن ماه یا یه سال به ۱۰ تومن برسه خیلیه.چرا الکی جو میدی و اونایی که سر درنمیارن بدبخت بشن.من از خدامه ۱۰۰ تومن بشه ولی طوری حرف بزن که باعث ضرر هموصنات نشی
تایید لطفا
با این حجم لایک که به تو دادن،. فهمیدم تو این بازار چه آدمایی داغونی وارد شدن، شیبا 1 دلاررررر اخه!!!
الان مگه دوج کوینم سرنوشتی مشابه همین نداشت پس چرا اینقدر رشد کرد
یه دلار یه ذره دور از ذهن و لی با توجه به اینکه تو وایت پیپرش قرار حدود دو مرحله تا ۳۵ درصد سکه رو بسوزونه احتمال ۱سنت دور از انتظار نیست تا یکی دو سال دیگه
چه ربطي داره وينك و بيت تورنت هم رتبه بالايي داشتن هم معاملات بالا الان ببين چجور بدبختمون كردن
چیچی میگی برا خودت این ۵ سنت هم نمیبینه چ برسه ب یک دلار
چرا خودت اذیت میکنی برادر من اصلاملت دوست دارن بگن به ده دلار میرسه اگه دل سوز مردمی میترسی با این حرفا دار وندارشون بزارن نیست بشه که حقشونه چون ادم عاقل همچین کاری نمیکنه اگه زورت میاد حسودی که اینجا چیکار میکنی تا یکی میگه به یه سنت میرسه به یه دلار میرسه یه عده مثله جنابعالی فاز مثبت میگیری شروع به تحلیل دری وری طرف میگه شاید یه دلار شد امروز وفردا که نمیگه ده سال اینده شایدم فردا کلا صفر شد هرکسی مختار نظرش بده
1 دلاااار! این از الان به .۰۰۱ دلار هم برسه میدونید یعنی چند برابر!!! احتمالش زیاده این قیمت و ببینه ۰۰۱.