دوستان عزیز من یک تحلیل گر هستم و با اجازه ادمین میخام خدمتتون عرض کنم که این ارز رو تاریخچشو ببینید برای ما زره یک تومن الی دو تومن که تک تومنه ینی شما با هزار تومن میتونید ۱۰۰۰ واحد از این الت کوین رو بخرید پس پیشنهاد من اینکه شما با خرید ۵۰۰ هزار تومان حداقل و با حداکثر ۱.۵ میلیون تومان خرید این ارز برای هولد ۳ الی ۶ ماه سرمایه گذاری کنید هرچند اگر کار اصلیتون میخاد ارز دبجیتال و تریدر باشه میتونید با ۵۰۰ هزار تومان برای شروع نوسان گیری در یک ماه با معامله هر روزی و ترید به تتر و تتر به شیبا سود ماهانه ۱۰ الی ۲۰ میلیوی کنید و در کل سعی کنید از ولت Erc20 استفاده کنید که کارمزد نزدیک به صفر داره و سرعت انتقالش سریع تره و شما ترید های رایگان بدون کارمزد دارید بهر تعداد دل خواه و برای حفظ امنیت خودتون همیشه تتر هاتونو داخل کیف پولتون نگه دارید و یا همیشه در یک صرافی خارجی مانند ونوس و یا بایننس و یا کوینکس تتر های که از ارز Erc20 پشتیبانی میکنه نگه دارید و اینکه شما داخل صرافی ایرانی تتر رو به خارجی انتقال داده و در صرافی خارجی تتر هارو باهاش ارز دلخواه رو معامله یا فروش و خرید کنید همیشه در یگ ارز چارت یک سال و ۶ ماه و ۳ ماه و کوتاه مدت رو ببینید اگر منفی بود بخرید و این منفی بودن فقط درصورتی باشد که حداقل ۳۵ درصد از قیمت اوجش پایین باشه نه بیشتر اون زمان اون ارز باز برمیگرده به بالا شاید ده یا ۳۰ یا حتا ۴۰ درصد در بازه ۱۵ ردزه الی یک ماه … و تبدیل به تتر کنید با تشکر از تیم پدر قدرت و با سواد و زحمت کش ارز دبجیتال که از برترین های ایران است و به نظرم جز ۵ تای برتر ایران در تحلیل و مفاهیم پایه هست لطفا تایید کنید
از کدوم صرافی خرید کنیم
سلام اگه تتر رو مستقیم از صرافی ایرانی به صرافی خارجی انتقال بدیم صرافی خارجی مارو بلوکه نمیکنه …!یا اول باید به کیف پول منتقل کنیم و بعدش صرافی خارجی ؟
سلام شرمنده چندوقت قبل دوتومن وینک خریدم منتهی به گیف پولم واریز نشده چییزی دراین زمینه میدونین راهنمای کند
آقا ببخشید من با کوینکس ۱۰۰ تتر شیبا خریدم بعد هر کار کردم نتونستم به تراست ولت منتقلش کنم چکار کنم؟ بعد هزینه انتقالو خیلی بالا میزد و پیام میدادباید حداقل ۵میلیون واحد داشته باشی از سه میلیون خرده ای که داشتم دویست و پنجاه هزارتاشو قابل انتقال میزد که اونم منتقل نشد
سلام ممنونم از شما. امکانش هست بفرمایید چطوری این ارز رو خرید کنم. تازه این اپ رو نصب کردم. اطلاعاتی ندارم
Erc20 کارمزد نزدیک به صفر داره ؟
چجور تحلیلگری هستی
داداش اون trc20 که کارمزدش نزدیک صفره یعنی زیر ۱ دلار اطلاعات غلط نده
داداش تو اگه تریدر یا تحلیل گری فرق trc20و erc20 رو نمیدونی؟
کجا trc20 کارمزد انتقالش پایینه؟؟؟
همه شدن تحلیلگر
از ط فامیلش مشخصه