خدایا چه گناهی کردم ک بورس رفتم ضررشد اینجا همه سودکردن تواین ارز من خریدکردم بازاومد پایین بعضی وقتا ف میکنم بودنم تواین دنیا اشتباهه بکشمدخودموخلاص بخدا بریدم رو ۰۰۳۴خریدزدم رو۰۰۳۱خریدزدم رو ۰۰۲۵خریدزدم توروخدا دعاکنین فقط
لطف میکنی اگه این کارو بکنی😂
وقتی بدون اطلاعات میری یه ارز اشغال و بی هویت میخری همین میشه . مشکل از خودته از بازار نیست .
دیگه خریدی صبور باش درست میشه فقط هول نشو زود بفروشی
گناهت تنبلی برای مطالعه است
همون خدا گوگل رو هم آفریده
نگران نباش فقط صبر کن نتیجه میگیری
نتیجه سرمایه گذاری بدون دانش و صرفا از روی جو و احساسات
فازت چیه عزیز من؟ مگه چند وقته این ارز رو خریدی که دنبال سود کلانی؟ یه نگاه به گذشته ارزهای دیجیتال بنداز همیشن سود کلان مال کسایی بوده که بالای یک سال هولد کردن
نمیدونم چرا ما دنبال یه شبه پولدار شدنیم تو بورس هم عجول بودی که ضرر کردی
بابا از چی میترسی اگه میتونی بازم بخر .من که خودم بازم خریدم
نوش جون اون کسی که از جیب تو سود کرد . امثال مثل تو هستن که یک عده را کلفت میکنن
داداش ارز هایی رو بخر که هنوز یک درصد هم سود ندادن تو اونا سود میونی ارزی که ۵۰۰۰ درصد سود داده دیگه ارزش خرید نداره اینم اگه نمیریخت استرسش بیشتر میشد
صبرداشته باش دوست عزیز فقط۶ماه صبرکن بعدنتیجشوببین
داداش نگران نباش.انشالله بالا میره…نذر کن…به یه مسجدی کمک کنی یا صدتا صلوات نذر شهدای گمنام کن…درست نشد من جوابت رو میدم
نگران نباش، برمیگرده، خیلی زود…
دوست عزیز اصلا نگران نباش تورو خدا صبور باشید قرار نیست که هرروز مثبت بخوره همه ارزها up و down دارندصبر کن فقط صبر کن و تا پایان سال 2021 نتیجه اش رو ببین
سلام داداش هولد کن ضرر نمیکنی موفق
دعا نیاز نیست صبر حلال راهشه.عیبت اینه یه دفه میخوای از این رو به اون رو بشی
گناهتو خوشگلیته .خوشگلی درد سر داره😂
رفق غصه نخور منم اوایل همینطوری بودم انشالله میره بالا و سود میکنی و یکم حواست باشه کی خرید بزنی و چی باشه من خودم با یک میلیون ۳سال پیش شرو کردم الان خداروشکر بالای ی میلیارد در آوردم فقط باید صبروحوصله کنی و ب تحلیل بعضیا ک از روی باد شکم حرف میزنن ک کم ندارین از اینا اعتنایی نکنی حتمن پیج های مختلف و سایتهای مختلف اعم از گوگل و یوتیوب و فیس و توییتر فعال باش خدا شاهده ۳ ساله هیچوقت شب نخابیدم خابم ۶ صب تا ۱ظهره ک خدارو شکر موفق شدم.بخام ب حرف ۴تا گرگ ک میگن کویین خوبیه خرید بزنم ک ب فنا میرم دقیقا شیبا رو یکماهه زیر نظر دارم ولی هنوز خرید نزدم حتی یکصد دلار ک برام پولی نیس
داداشم باید صبرو حوصله کنی و وقت بزاری .درسته ی شبه میش میلیاردر شد ولی ن شانسی فقط با اگاهی.
همین دوج زمانی ک ۲۰۰و۳۰۰ بود بنده ۱۰میلیون خرید زدم تا شد ۱۱و۸۰۰ک الحمدالله خوب بود حالا هم نا امید نشو.خودت باش و ب چرندیات دور و بر گوش نده
دوست عزیز لطفا نا امید نشو و صبر داشته باش ، همه ما به یه امیدی کاری انجام میدیم ، اینجا هم شما تنها نیستین ، ما همه نگرانیم ولی انرژی مثبت داشته باش و امیدوار باش ، به امید خدا با این ارز زندگیت عوض میشه و بعدها به خودت میگی خوش شانس