نمیدونم چرا این ادمین تایید نمیکنه عههه.اقا همه افت شدید داشتن الکی باس چی موج منفی میدید .هرچند نصف بیشترتون از بورس ایران اومدین خدلرو شکر پول ایرانیا توف تودریاس تو ارز دیجیتال.وهمانا ایمان اوردندگان رستگار شدند.برید دوغتونو بنوشید .همین امروز تو افت شدیدش باز ۶۰ هزاردلار دیگه خریدم دفعه اول ۹ازاردلارم به ۱۷۰۰ دلار رسید بعدش شد ۴۵هزاردلار .بهشت و به بها میدن ن به بهونه.جمع کنید خودتونو با چس تومن اومدین تو بازار ارز ۷۰ درصد تونو از ایران جمع کنن ۱۰۰هزار دلار نمبشید قلکاتونو شیکوندین ۶۰ دلار ۱۰۰دلار اومدین اینجا کامنت وای بفروشیم میزارید؟؟؟
یکم بهم شیبا میدی ادرس کیف پولمو بدم پول لازمم شما که داری چیزی ازت کم نمیشه
من بابت ۵ میلیون تومن خرید شیبا ۱ونیم میلیون از پولم کم کرده .البته کسی واسم از صرافی بایننس خریده وریخته به کیف پولم.میشه راهنماییم کنی واقعا این همه کم میکنه بابت کارمزد
درتو بزار تهش رو بگیری کل پول سرمایت ۱۰۰ تومانم نیست اومدی داری نظر میدی بدو برو شت کوینتو بگیر ریالت بشه تومان عروسک
چقدر عصبی هستی به خودت مسلط باش، باشه فهمیدیم میلیاردری:joy:
سگ کی هستی تو اینطوری واق واق میکنی؟سگ ملکه انگلیس؟
تاسف برای اون ادمینی که تایید کرده پیامتو الدنگ
ای استاد .ای بزرگوار
تو با این غرورت به زودی همه سرمایت از بین میره
دادا پول توهم چس تومنه زیادی فاز برندار اینجا همه میتونن نظراتشونو بگن توهم بشین سرجات تریدتو بکن
تاسف برای ادمین که تایید کرد این کامنتو
کم چرت و پرت بگو پول سیگارتم یکی دیگه میده
اقا دمت گرم حرف حق جواب نداره
خدا قوت دلاور
حالا خوبه ایران زندگی میکنی انقدر جوگیر دلار شدی
۱۰۰هزار دلار تو اگه داشتی تو ارز دیجیتال نبودی یا حداقل عقل داشتی یه کاسبی بهتر میزدی بنده prکانادا دارم انقدر نمیام هموطنم رو بگم شما هیچی نیستی و هیچی نداری درخت هرچه پر بار تر سر به زیر تر میشه
چه عرض کنم واقعا فقط متاسفم برات
لعنت به آدم دروغگوی بیسواد
الان پولتو ب رخ میکشی؟ میخوای بگیمن دارم؟ ماشاله افرین ب تو اوکیه؟
گرگ وال استریت کی بودی تو
همه تانک عنن شما باغ ملی
آفرین به شما که با این مقدار سرمایه اومدی پای شیبا کامنت میزاری😂
نکنه با وعده ویلا و ماشین شاسی اومدی تو ارزای دیجیتال😂
یه جواب توبی برات نوشتم ولی حیف که کل انداختن با امثال تو توهین بخ خویشه .ایمیل بده تا بهت نشون بدم هزار دلار ۱۰ هزار باید لونگ بندازی جلوش