ویتالیک یک میلیارد دلار توکن شیبا رو جهت کمک به بحران کرونا به کشور هندوستان اهدا کرد:ok_hand:
همون به فاک داد شیبا رو
خیانت به سرمایه هولدرها کرد. چرا از fiat خودش خرج نکرده
این خبر درسته ولی نمیدونم باز چرا یه عده که اصلا تحقیق هم نکردن میان الکی دیس لایک میزنن و اصلا خبر هارو دنبال نمیکنن فقط رو اوج میخرن و وقتی میاد پایین میگن بدبخت شدیم بیچاره شدیم
میشه یه میلیون دلار
عددیه؟؟؟
این کارش باعث معروف یت بیشتر این ارز میشه، ریزشش جبران میشه، اهدا کرد خودش دوباره با کمترین قیمت ممکن میخره، نگران نباش
همین قضیه باعث نزول بی روند این ارز شد
منبع حرفتون چیه ؟!؟!
قیمت شیبا ۰ هس پس کمک مالی برابر است با=000000000 این نهایت سخاوتمندیه😖
خب چه فایده ای برای ما داره؟
بنده خدا اوناهم بپپل نزدیک میکنن خرجشوندراد میکشهپایین خوشحالیالان؟
من حدسم اینه که همزمان با اینکار یه معامله فیوچر شرت(فروش) با اهرم بالا بسته که هر چی اهدا کرده چند برابر دربیاره.
به این صورت:
هم وجهه خودش رو بهتر میکنه که من خیریه کار میکنم و این خالی کردنم جنبه بشردوستانه داشته،
هم از یه دست داده از اون دست بیشترش رو درآورده و گرفته.
این یه فرضه که احتمالش کم نیست.
فکر کردی خوبه زد شیبارو نمود با اون صورتش انگار شبیه تراکنش ناموفق😠
کوفتشون بشه .سرمایه ای یه دسته رو بالا کشیدن .
ویتالیک غلط کرد همچنین کاری کرد بحران کرونا هند به ارز شیبا ربطی نداره اینا فقط قصدشون خالی کردن جیب منو شما بود
اون سکه ها توی کیف پولش امانت بود
خیانت کرد به امانت مردک خائن
اگه آدم خوب و خیر هست چرا اتریوم کمک نکرد و شیبا کمک کرد که بازار شیبا رو بهم بریزه ؟!!!
و همون باعث ریزش شیبا شد .چون قرار بود اون توکنها دست نخوره و سوزانده بشه
دقیقا همین حرکت باعث ریزشش شد الان باخودش فکر میکنه عجب کار خوب و خداپسندانه ای کردم ولی نمیدونه این روی سکه کلی ادم سرمایشون رفت با این حرکت…ادمین تایید کن لطفاااااا
پشتش حرفه میخواد بگه ارزشی نداره مگر برای خیرات
این به معنی اینه که همه ی ما توی این کار انسان دوستانه شریک هستیم، پس چرا غصه؟؟؟