من ۳۰۰ میلیون دارم هنوز به یک میلیارد نرسیده
چطور ۴۰ میلیون شما به ۱۶ میلیارد رسیده:joy:
این ارز ۱ ماه پیش عرصه شده…یه جوری دروغ بگو بتونی جمع کنی دادا
جک سال تارگت فضایی
Nagofte k 40melyoon adad.mige 40 melyoon toman kharide.birah nmige.mn khodam 3 hafte pish 7 melyoon kharidam alan shod 400 melyoon
من ۳ میلیون ۲ ماه قبل خریدم الان شده ۴۲ میلیون بعد چحوری چهل میلیونش شده ۱۶ ميليارد
چرا خالى ميبندى برادر من چهل ميليون خريده باشه بايد بشه ٦٠ميليارد ، من استاد رفيقم خريد زده پنج ميليون گذاشته ١٧ميليارد كشيده بيرون سه ماه پيش تازه …!!!
چرت نگو تازه یک ماهه اومده
دادا 40 ملیون رو چوطور و چند خریده که الان شده 16 میلیارد ،
یه موقع اشتباه پیام ندادی یه ارز دیگه نبوده
داداش ابن رفیقت دروغگو هست . بیشترین رشدش 11 هزار درصد بوده.یعنی 110 برابر یعنی میشه 4 میلیارد و چهارصد میلیون . پس خیالت راحت این عددی که گفته دروغی بیش نیست
بگو ۹۰ درصدش رو نقد کنه اقلا،اون ده درصدشو بزاره بره بالا ریشک نکنه حساب کتاب نداره این شیبا
داش حساب سرت میشه . من اگر دو ملیارد داشتم بقران قسم اگر طرف گوشی میامدم یا دنبال این ارزا میرفتم . بعد یارو 16ملیارد داره نفروخته هنوز . داش یه چیزی بگم خر اونیه که فکر میکنه بقیم مثل خودش خرن .
داش چطور حساب کردی من 23ملیون دارم از این ارز منظورم 23م توکن . کدوم صرافی میخره 8ملیارد الان . من همه رو 1ملیارد میفروشم بقیشم مال خود صرافی . من هر شب چک میکنم زیاد زیاد شد 24ملیون . راستی خرم خودتی
درو۵ که حناق نیست زیر گلا در بیاد.دروغ میگی بگو ولی نه انقدر.لا مصب این ارز از وقتی اومدی ۱۳۰برابر شده که چهل ملیون میشه ۶-۵ ملیارد.خیلی چاخان نگید بابا.
سلام دوست عزیز اشتباه حساب کرده ۱۶ میلیون میشه تقریبا ۸۰۰ دلار
دروغ که حناق نیست که.لا مصب این ارز از روزی که اومده ۱۳۰برابر شده که چهل ملیون اگر خریده باشه میشه ۶-۵ملیارد تومن.نه شانزده ملیارد.بابا دروغ یه حدی داره.حداقل یه جوری بگو تابلو نباشه.قبول شیبا خوب سود داده اما دیگه نه انننننننننننننننننننننننننننننننننننننننقددددددددددددددر.
سلام از کدام ارز خریده بود که انقد شده
سلام خوبی ارز شیبا خوبه ادم بخره تو این اوضاع
اقا مرتضی ما هم امیدمون به همینه ایشالا میترکونه
400 درصد یعنی سود کرده خوشبحالش بگو بفروشه طمع نکن آدم مگه چقدر پول میخواد
۴۰۰ درصد سود داده بهش اوه اوه خوش به سعادتش