تحلیل و هشدار در مورد بیت کوین

من دیروزم گفتم با گرم شدن هوا و تراهش بیشتر ( ماین ) قاتل محیط زیست بشری شده فصل داره میره سمت اتریوم و الت کویین ها بیت کوینو به زودی زنین میزنن ماسک داره بیشترین لطفو به زمین و موجوداتش میکنه کلا از اول که اومد تو بازار من مقاله زمین زدن بیت کویینو سه ماه پیش خوندم حالا باید چی کار کنین ..هولدر نباشید میتونین با هر ریزش خرید و در مثبت ها خالی کنین به خدا فقط چون هم وطنمی وقت گذاشتم نوشتم براتون ..اموزش تریدو ببینین ارزای دیجیتال با ریختن بیت وارد فاز جدیدی شدن هشدار این اصلاح نیست اغاز ریزش ارزهای دیجیتاله..ادمین بذار بچه ها کمتر ضرر کنن یا حق

اوووووف گرگ والستریت دلش برا هموطنانش سوخت و فتوارو صادر کرد؛ کلا هر کسی تو بازار ارز دیجیتال با قطعیت چیزی رو میگه بیسواده محضه

تو لازم نیست دلت به حال هم وطنت بسوزه . هم وطنت با دانش و تجربه الان توی سود بالایی هست و نیازی به راهنمایی بدون تحلیل و خارج از علم ندارن . اطلاعاتت رو بزار توی بقچه برای خودت .

اینایی که دیس دادن همونان که تو بورس تخم مرغ پرت میکردن

انشالله که زودتر شر بیت کوین کم شه یا حداقل تسلطش به بازار کم شه که با یک منفی خوردنش کل بازار منفی نشه😒

ایلان ماسک دیروز یک دفعه فهمید که بیت کوین باعث آلایندگی محیط زیست میشه؟ قبلش نمیدونست؟
چون پولداره، افرادی مثل تو هر حرکت زشتش رو هم لطف میبینند.
فرق سعود و صعود رو نمیدونن، تحلیل مینویسند

اونموقع که ایلان نبود چی بالا پایین می‌کرد؟

کویین ؟ چرا به کوین میگید کویین ؟
تحلیلم میکنید ؟

دوست عزیز ایلان ماسک وقتی یه مدت پیش اومد وگفت برای فروش محصولاتش بیت قبول میکنه فکر میکنی که از روند استخراج بیت خبر نداشت؟؟
هنوزهم تسلا میلیونها دلار بیتکوین داره وچیزی نزدیک به پنجاه میلیون نفر از مردم امریکا بیت کوین دارن مطمئن باشید حساسیت بازار ارز به توییت های ماسک در اینده کم رنگ خواهد شد

حاجی مگه بیت کوین دست ایلان ماسک یا شخص خاص یا کشور و نهاد خاصی؟
نه برادر من اینا بازی پولدار هاست که جیب من و شما رو خالی کنند.
خریدی نگه دار و سودش بگیر

کلا این بازارها برا نوسانگیرهاس
مگه اینمه پول اضافی داشته باشید 3..4 سال نگاهشم نکنید

نكشيمون متخصص:joy::joy:
وقتي ميگي هولدر نباشيد يعني داري خودت ميگي كه هيچي حاليت نيست
همه جاي دنيا هولد كردن هر چيزي باعث سود هست هر چيزي كه فكرشو بكني مخصوصا بيت كوين كه چيزي به اتمام استخراجش نمونده و كلا محدود هستش
فقط به روزي فكر كن كه اعلام بشه استخراج بيت كويت تموم شد و فقط همون تعدادي كه دست مردم جهان هست معامله ميشه فكر ميكني قيمت چقدره اون زمان؟؟؟؟؟؟؟؟
برو ديگه هم بدون فكر كردن حرف نزن

از بورس اومدی اینجا تحلیل میکنی

شاید ایرادات مربوط به تراهش درست باشه ، ولی این باعث سقوط و نابودی نمیشه . ارزهای دیجیتال زنده و پویا هستند و مدام در حال اصلاح و رشد بسیار سریع .
شما احتمالا اصلا ارز دیجیتال رو خوب نمیشناسی ، مگر امکان داره بازار صفر باشه.
تازه شروع شده ( بلک چین یعنی آینده ) برو خوب icp رو نگاه کن. امثال این ارز آنچنان انقلابی در بلک چین ایجاد خواهد کرد که تصورش رو هم نمیتونی بکنی.
یک حرف اساسی میخوام بزنم یادتون بمونه :
الان ارز دیجیتال مثل سال ۲۰۰۰ برای موبایل هست. اون موقع برند غالب بازار نوکیا بود و بعد سامسونگ و سونی اریکسون. ولی سال ۲۰۱۲ اسمی از نوکیا نبود و آیفون و گوشی های هوشمند دنیا رو گرفت.
یک زمانی میرسه که ارز دیجیتال کاملا جایگزین پول میشه و شبکه بلاک چین هم حرف اول و آخر رو خواهد زد.

گویا مقاله دیگه ای از بیت کوین نخوندی که همچین نظری داری.

اینایی که بهت منفی دادن همونایی هستن که گلومونو پاره میکردیم که ای مردم نرید بورس دولت سهامش رو فروخت بازار میریزه از هیچ توهینی دریغ نکردن و گفتن بازار بورس تازه شروع رشدشه الان شما بیا بگو ریزش بازار کریپتوکارنسی شروع شده با 500 تامنفی ازت پذیرایی میکنن و فقط نصف این تعداد به فکر افتادن

نظر ندی کسی نمیگه لالی

مرسی که به فکر مردمی!مگه بورس ایرانه!

نه عزیزم اغاز فصل الت کوین هاست.قرار نیست بیتکوین مصرف انرژیش بیشتره همه ارزهام باید بیشتر باشه که.دیروز و پریروز که کل بازار ریزشی بود matic .ada . dot کلا صعودی بودن.بیتکوین دورش داره تموم میشه.الان دوره اتریوم و آلت کوین هاست
ادمین جان تایید❤️

سلام،رفیق من تازه میخام واردبشم بنظرت ازکدوم ارزشروع کنم وچجوری عذرمیخام اگروقتتونمیگیرم.