سلام به همه عزیزان ببخشید که ناخواسته جو رو منفی میکنم ولی قصدم فقط پرسشه از عزیزانی که وارد هستن.بنده حدود ۳۰۰۰ واحد از این ارز رو تویه قله حدود ۰.۷۳ خریدم و تا این زمانی گه با شما این صحبت رو مطرح میکنم ضرر زیادی کردم.میخواستم ارزتون بپرسم راهکارش چیه چیکار کنم.و اگر جوابتون صبر کردن هستش حدودا چقدر دیگه صبر کنم.با سپاس از ادمین
موقعی که میاد پایین یه مقدار دیگه بخر بزار میانگینت کم شه مثلا به همون مقداری که رو ۷۳ سنت خریدی به همون مقدار رو ۵۰ یا حتی پایین تر بخر بزار میانگینت کم بشه مثلا ۶۰ سنت بشه میانگینت.اینجوری وقتی به ۶۰ سنت برسه میفتی توی سود.
البته اگر نقدینگی نداری راهش اینه که نگهداری تا به سود دهی برسه.
رو هر ارزی جداقل ۳ ماه
یه مرحله دیگه رو قیمت فعلی ۵۱ سنت خرید بزن و یه مرحله دیگه هم روی ۴۸ سنت که میانگین کم کنی و خیالت راحت باشه که یه کم صبر کنی سود خوبی می کنی… روند دوج کوین به شدت خوب هست در آینده نزديک البته نه فضایی…
سلام دوست عزیز،شما تو قله خریدی و تنها چاره شما صبر کردن هستش،چون بلد نیستید نوسان گیری کنید و میانگین کم کنید ،بهترین کار اینه که منتظر باشید و نگران نباشید ،دوج تا ۴۶ نهایت ۴۴ هم باید بریزه که بتونه باز برگرده بالای ۶۰,
سلام دوست عزیز هر افزایشی نیاز به اصلاح داره لذا شما باید میانگین گیری کنی اگر زیر 47 تثبیت 1روزه داد یعنی روند کاهشی هست اما تا زمانی که بالا 47 هست روند صعودی هست و در اصلاح میباشد شما میتونی در عدد محدوده ی 47 بیای و 1000 واحد به خریدت اضافه کنی و اگر رفت بالا پله ای 2000تا اضافه کنی و میانگین 6000تاروبگیری و از بازار یا با ضرر کم و یابا سود کم خارج بشی
با عرض سلام خدمت دوست عزیز،،،
یه مثال بزنم برای شما،،
من روزی که دوج رو قیمت ۲۰۰۰ تومن بود نزدیک دویست میلیون خرید کردم،،بعد از مدتی ریزش کرد و با ضرر نفروختم ،تا اینکه دوباره برگشت روی ۲ هزار تومن ،از ترس فروختم ولی الان دارم حسرت میخورم که اگه صبر کرده بودم سرمایه ام ۲ میلیارد بود،توصیه من این است که تا ۳ ماه دیگه بهش نگاه نکن قطعا سود میکنید ،،،آدمین جان تایید کنید
قبل از اینکه بری رو قله بخری باید مسورت میکردی ، الان فقط باید دستات و بگیری رو به اسمون
سلام نگران نباش میاد بالا فقط ارامش و صبر
نمیشه یک تاریخ یا زمان مشخص رو گفت
ولی اگر صبر کنی خودت میبینی سرمایه ات چقدر رفته بالا
بخاطر همین میگن اصل پول تون رو نیارین فقط مقداری بزارین که اگر هم ریخت ضرر نکرده باشید
درود دوست عزیز
بهترین کار در این بازار خرسی هولد کردن هست یا اگر سقف رو زد سریع چنج کنی و ارزهای دیگر رو ک رصد کردی و حرکتشون رو زیر نظر داری بگیری ک با ی سود ۲۰ ۳۰ درصدی توی یک هفته ضررهای خواب پولت رو هم جبران کنی
و منتظر باشی تا آلت سیزن شروع بشه ک احتمالا دور هم نیست
سلام دوست عزیز مطمئن باش با صبر کردن حتما سود خوب خواهی کرد… الان دوج داره اصلاح می کنه … زمان اصلاح به شرایط بستگی داره… دفعه قبل ۲ _۳ هفته طول کشید و اصلاح قبل از اون هم دو ماهی طول کشید.. پس نگران نباش چون بلاخره بالا میره…
تمام ارزها بعدا از ۶ماه چندبرابر میشن!اگه پولتو نیاز داری که اومد رو ۶۳ بفروش که کمتر ضرر کنی ولی اگه بهش نیاز نداری آخر سال بیا سراغش و انقدر هر روز نگاه نکن چقدر کم یا زیاد داره میشه و تحمل کن