تحلیل شیبا در مقایسه با دوج

سلام دوستان لطفا متن بخونید ممنون
۱-از کامنت ها که گذاشته شده معلومه خیلی از دوستان عجله برای انتقال دارن که تو بستر erc20هزینه کارمزدش بالاست الان اصلا احتیاجی به انتقال نیست از صرافی مطمعن مثل بایننس خرید کنید فعلا بزارید بمونه
۲-این ارز به پشتوانه ایلان ماسک هست وقطعا ادمی مثل ایلان ماسک اعتبار جهانی خودش خراب نمیکنه واین ارز به پشتوانه محیط زیست راه اندازی کردن.دوج کوین به یک دلار میرسه و استیبل کوین میشه مثل تتر دای اما شیبا میره بالا اما نه با تخیل با فاندامنتال و تکنیکال
۳.دوستانی که میگن شت کوینه پولتون میره بفروشید ازین حرفا مجبور نیستن بخرن اگر هم دارن بفروشن برن کسی مجبورشون نکرده
در اخر شیبا دوج کوینی هست که چندماهه دیگه خیلی ها حسرت میخورن که ای کاش ۱۰۰۰تا شیبا میخریدیم(((من خودم زمانی که دوج ۴۰تومن بود ۵۰۰۰۰تا خریدم همه میگفتن شت کوین خرداد پارسال بود نگه داشتم الان با دو میلیون تومن که داده بودم تیوولی ۲۰۱۶خریدم البته ۱۵۰۰۰تومن فروختم:rofl::rofl::rofl::rofl:)))
دوستانی هم که تو بازار مالی کار میکنید با سرمایه اصلیتون وارد نشید هیجانی خرید نکنید احساسی تصمیم نگیرید اول بررسی کنید تحقیق کنید بعد با مقدار پولی وارد بشید که اگر ریزشی شد بازار سکته نکنید پالس منفی نفرستید
اگر هم ترید میکنید هروقت دیدی ریزشی شد هودل کنید.

ادمین لطفا تایید کنید شاید به درد یه نفر بخوره ممنون.:folded_hands::folded_hands:

مبارکت باشه داداش

دوج کوین کی شد ۱۵۰۰۰ که ما خبر دار نشدیم؟؟؟من خودم ارز مورد عبگلاقم دوج کوین و کاردانوه. اصلا از اسمشون خوشم میاد و نگه میدارم.الانم مقداری شیبا خربدم واسه هودل. فقط دوستان با حرف کسی نه خرید کنید نه فروش.هرچند ایرانی جماعت کار خودشو مبکنه بعد دنبال نقصر میگرده.وسلام.تایید کن لطفا ادمین