بررسی بیت کوین و محدوده حمایتی بازار صعودی

سلام دوستان. اولین نکته اینکه ایا وارد بازار خرسی شدیم؟! هنوز نه. شاخصی که به نظرم روند بلند مدت رو میشه تا حدودی با اطمینان بگیم در چه فازی قرار داره هنوز سیگنال خرسی نداده. EMA50 هفتگی به نظرم هنوز میتونه تست بشه. تا زمانی که معتبر شکسته نشده بازار در روند بلند مدت صعودیه. زمانی که محدوده 76 هزار بودیم واکنش خوبی داشتیم و به نظرم مجدد واکنش خوبی میتونیم داشته باشیم.

در یکی دوهفته قبل از محدوده 50 درصد شدویی که بود واکنش پرقدرتی رو نداشتیم و حتی نزدیک 75 درصد شدو

رو پر کردیم. وقتی این ضعف رو در واکنش 50 درصد شدو داریم احتمال اینکه صد درصد شدو رو پر کنه زیاد میشه. در هر دو طرف هم نقدینگی داریم. محدوده 120 هزار سمت بالا و نقدینگی زیر شدو که میشه محدوده 101 هزار.

کدوم منطقی تر هست؟ به نظرم نقدینگی زیر شدو. با توجه به ضعف واکنش در محدوده 50 درصد شدو و اینکه محدوده حمایت اصلی بازار صعودی در نزدیکی نقدینگی زیر شدو قرار داره احتمال منطقی این هست که 100 درصد شدو پر بشه، نقدینگی زیر شدو زده بشه و محدوده حمایتی اصلی هم تست بشه.

پیشنهاد خرید و فروش نیست. بر اساس نقدینگی به نظرم منطقی ترین حرکت میتونه باشه. تحلیل صد درصدی وجود نداره. احتمالات هست و با هر خبری هم ممکنه روند کلا عوض بشه.موفق باشید.

2 لایک‌کرده

سلام دوست عزیز خواها در هفته سعی کن حداقل دو بار با تحلیل هاتون راهنمایی کنید از خیلی وقته پیش همیشه پیگیر شما و تحلیل هاتون هستم

3 لایک‌کرده

سلام عزیز، سعی میکنم حتما. تاپیک ابتدای هفته رو معمولا به روز رسانی میکنم تا حدودی در طول هفته. ممنون از اینکه دنبال میکنید بررسی ها رو.

3 لایک‌کرده

سپاس از محبتت دمت گرم خیلی مردی زودبه زود پیام بزار:folded_hands::folded_hands::folded_hands::rose::rose::rose:

3 لایک‌کرده

مرسی عزیز. در طول هفته تا جایی که بتونم حتما بررسی رو به روز میکنم اگر لازم باشه.

1 لایک

سلام برادر، من خیلی ضرر کردم. وقتی تحلیل شما رو امروز صبح دیدم دیگه نقد شدم. چون طاقت ضرر بيش تر ندارم. کارم از نظر شما درسته؟ منتظرم بیت به حمایتی که مشخص کردید برسه و بعد ان شاءالله مجدد خرید بزنم.

2 لایک‌کرده

مستر چارت عزیز ، همیشه چشم به راه تحلیل های عالی تون هستم . ممنون که هستید:folded_hands::folded_hands::folded_hands:

1 لایک

سلام دوست گرامی، بررسی بر اساس احتمالات بیشتر هست و صد در صد نیست ولی به نظرم اینکه به محدوده ۱۰۱ هزار برسیم محتمل تر هست.و این نکته رو هم در نظر داشته باشیدکه بازار با هر خبر مهم و تأثیرگذار روندش ممکنه تغییر کنه.با نظر شخصی خودتون پیش برید به هر حال بهتره.

1 لایک

مرسی عزیز،امیدوارم در حد یک راهنمایی کمک کرده باشم. هر چند که همیشه بررسی ها ممکنه درست نباشه

1 لایک

ممنونم از راهنمایی شما،
ببخشید تقریبا چقدر زمان بر هست تا به کف قیمتی برسه و مجدد رشد کنه؟
من خیلی ضرر کردم از نظر شما
جبران می شه؟

زمان رو نمیشه دقیق گفت ولی به نظر می‌تونه تا پایان هفته معاملاتی به اون محدوده برسه. همش احتمالاته. در صورتی که به اون محدوده برسه باید واکنش پرقدرتی نشون بده تا حمایت تایید بشه. انتظار واکنش قبل از اون محدوده به نظرم کمه.ولی حالا باز نظر بقیه دوستان رو هم در نظر بگیرین.تست و احتمالا ریتست موفق اون محدوده رو داشته باشیم میتونیم شاهد موج برگشتی به محدوده های بالا رو داشته باشیم.شاید ی فشار فروش به زیر محدوده ۱۰۰ هزار هم داشته باشیم برای ایجاد ترس بیشتر در مارکت که این رو در صورتی که به اون محدوده برسیم در همون زمان باید بررسی کنیم. این فعلا جز احتمالات نیست ولی باید در نظر داشته باشیم. به شخصه زیر ۱۰۵ رو تا اون محدوده تریدی نمیکنم به دلیل ساختار بلند مدت صعودی که بیت داره.

1 لایک

مستر چارت عزیز لطفا لطفا جواب بده، ممکن بیت به 101 نرسه و همین 105 حمایت ش باشه؟

نه. نظر من روی 101 هست. منطقی هست ببینه اون محدوده رو.دلایل بهتر وبیشتری داره. ممکنه اشتباه کنم ولی بیشترین احتمال رو داره

1 لایک

زیر محدوده 50 درصد شدو هستیم. به زیر حمایت تایم پایین هم نفوذ داشته.رنج در این باکس به نظرم ادامه مسیر به 101 هزار رو نشون میده.

سلام مستر چارت عزیز، خیلی به تحلیل ت نياز دارم. پایین ترین نقطه برای ورود به ریپل چقدر می دونی؟ با یه سیگنال اشتباه ضرر زیادی کردم، الان نقدم در پایایین ترین نقطه بخرم.

به نظرم منتظر واکنش بیت در ۱۰۱ هزار بمون. واکنش پرقدرتی باید بهمون بده و اگر نده محدوده ۹۶ هزار برای بیت رو میشه دیگه بهش فکر کرد. اگر واکنش خوبی داد بین ۱.۹۰ تا۲.۱۶ محدوده نقدینگی هست برای ریپل. تو این محدوده در صورتی که واکنش بیت به حمایت اصلی بازار صعودیش اکی باشه. شدو خوبی ندارخ ریپل که بشه بهتر بررسی کرد ولی برای اتریوم محدوده ۳۳۵۰ و سولانا محدوده ۱۴۵ تا ۱۵۰ دلار رو میشه محدوده خوبی دونست

ممنونم از راهنمایی ت، لطفا همین جا مثل همیشه بهمون اطلاع بده، حداقل بخشی از ضررمون جبران بشه.. ان شاءالله خدا بهت سلامتی و برکت بده..

تا محدوده 103000 اصلاح رو داشتیم فعلا.تقریبا 95 درصد شدو پر شده. به نظرم باقی مانده شدو هنوز میتونه پر بشه و محدوده 101100 تا 101900 هم محدوده اصلی واکنش میتونه باشه. یک حرکت رفت و برگشتی سریع برای زدن نقدینگی اون محدوده و تست محدوده حمایتی اصلی میتونه خوب باشه. احتماله ولی باز هم منطقی هست که نقدینگی اون محدوده زده بشه. در صورتی که نقدینگی زده شد باید کندل های شدو دار و پر قدرت بازگشتی رو ببینیم حتما.

لطفا اگر برگشت قطعی مشاهده کردید، اطلاع بدید. سپاس بی نهایت

خب به محدوده اصلی رسیدیم. درصورتی که کندل های شدو دار تشکیل بشه برگشت از این محدوده رو میتونیم داشته باشیم. محدوده 97 هزار محدوده نقدینگی بعدی هست.باید حتما کندل های شدو دار در این محدوده ای که هستیم داشته باشیم که احتمال زدن اون نقدینگی دیگه کم بشه. ایده ال اینه بالای 100 هزار کندل های شدو دار تشکیل بشه ولی بین این دو محدوده هم کندل های شدو دار ایجاد بشه باز هم به نظرم برای برگشت روند خوبه.