بررسی بیت کوین و محدوده حمایتی بازار صعودی

در حال حاضر وضعیت چطور می دونید؟ امکان برگشت هست؟

مستر چارت عزیز بسیار ممنونم، تحلیل ت دقیقا درست بود.

1 لایک

خب قیمت تا اینجا واکنش خوبی داشته، بالای ۱۰۲ هزار رنج در تایم پایین داشته باشیم میتونیم دیگه امیدوار باشیم که تا محدوده ۱۰۶ برگشت رو داشته باشیم. احتمالا باید منتظر سشن نیویورک بمونیم.

در مورد آلت کوین ها در تایم ۴ ساعته کندل های شدو داری داشتن که حداقل باید ۵۰ درصدشون پر بشه. تا حدودی این کار شده.

سلام مستر چارت عزیز، می دونم شما ممکن وقت زیادی نداشته باشی.. حتما حتما مختصر مشکل م با شما در میان می گذارم. کارم ضروری هست و خیلی نياز به‌ کمک شما دارم. می تونم با شما از طریق دیگری در ارتباط باشم؟

سلام عزیز، نه متاسفانه. در حد توانم در همین تاپیک ها بتونم راهنمایی میکنم.

سلام ممنونم، ان شاءالله خداوند خیر و سلامتی به شما عطا نماید. خلاصه خدمت شما عرض کنم، کل مبلغ اولیه ام دو میلیارد و سیصد بود. در ابتدا ارز ریپل داشتم که سود کردم و بعد با جابه جایی ارزی جدید به عنوان اینکه پامپ قوی دارد، دچار ضرر زیادی شدم. در اين‌ وسط چندین بار معاملات اشتباه هم انجام دادم که تجربه ای بسیار تلخ برایم بود. الان کل مبلغ م یک میلیارد شده است. دیشب روی همان نقاطی که بازه ریپل فرمودید خرید کردم. قصدم در روند صعودی بازار هولد هست ولی اگر شاید یک یا دو بار از همین ارز ریپل در نقاط مناسب نوسان بگیرم، ان شاءالله ضررم جبران شود. خواستم شما لطف بفرمائید و در بهترین نقاطی که تشخیص می دهید کمک م کنید تا این ضرر سنگین جبران شود. ان شاءالله دعای خیر و سلامتی برای شما و خانواده دارم و اگر قابل بدونید مبلغی به عنوان هدیه به شما تقدیم خواهم کرد. سپاس فراوان

1 لایک

امیدوارم ضررهاتون جبران بشه. نکته اینکه اگر بررسی یا تحلیلی میذارم بیشتر جنبه راهنمایی برای دوستان بوده و قصدم سیگنال دهی نبوده. تا جایی هم که وقت کنم در مورد بیت و ارزهایی که در موقعیت های خوبی بودن بررسی هایی گذاشتم و خواهم گذاشت. نکته دیگه اینکه تحلیل ها بر اساس احتمالات و نقدینگی و محدوده های حمایتی مقاومتی بوده و نظر شخصی بوده. و اینکه بعضی وقت ها هم خطاهایی بوده.

نکته دیگه در مورد روند بازار در این ماه و ماه اینده هست که ممکنه چالش زیادی ایجاد کنه برای هولدر ها. توصیه میکنم در این یکی دوماه حواستون به سرمایه و داراییتون باشه.

بررسی در مورد ارزها اگر تا حدودی مطمئن باشم ارسال میکنم و اگر با تشخیص و منطق خودتون مورد قبول بود استفاده کنید. دوستان دیگه هم تحلیل های خوبی میذارن میتونید استفاده کنید. بررسی ها هم بدون چشم داشتی چه من چه دوستان دیگه ارسال میکنن.

موفق باشید.

دو محدوده 104 هزار و 106 هزار به نظرم میتونه مقاومت رو در پیش داشته باشیم. اگر معامله ای انجام میدیم منطقی هست بخشی رو سیو سود کنیم. شکست رو به بالای هر کدوم از محدوده ها و پولبک بهش تایید به ادامه روند میتونه باشه. محدوده 106 به نظرم مهمتره. مقاومت سنگین تری هست. مدیریت سرمایه کنید به هر حال.

تشکر از اینکه تحلیل هاتون به روز رسانی می کنید.

1 لایک

از نظر شما احتمال‌ داره ریپل زیر دو دلار بیاد؟

سلام الان وضعیت بیت چطور می بینید؟

محدوده 100800 ریتست شد هر چند بعد از کندل شدو دار دوم که در تایم 4 ساعته در محدوده 99 هزار داشتیم بعید بود.اگر تک کندل شدو دار داشتیم منطقی تر بود.از مقاومت 104 هزار قیمت ریجکت شد که در مورد مقاومت ها دیروز بررسی کوتاهی داشتیم. برای ادامه روند در صورتی که محدوده 100800 از دست نره هنوز مشکلی نیست. محدوده 104 هزار دیگه نباید مقاومت سختی باشه و اگر بار دوم به سمتش بریم درصورت شکست انتظار پولبک هم دیگه میشه نداشت.