تحلیل روند صعودی بیت کوین: از 99 هزار تا 130 هزار دلار 🚀

شکست مقاومت 0.99هزار دلاری و کام بک قیمت به 114هزار دلاری و ادامه روند تا 125هزار دلاری ،
بیت کویین تا محدوده 99هزار دلار میاد و دوباره تا 114هزار دلار کام بک میزند و پس از مدتی انباشت جهت تثبیت قیمت به رشد خود ادامه میدهد و به محدوده 125هزار دلاری صعود میکند ،بعداز تثبیت در 120هزار آماده پرواز به 130هزار دلار میشود که در محدوده این قیمت بررسی مجدد تمام چارتها و اندیکاتورها لازم میشود و نمیتوان فعلا بصورت قطعی ،بیان کرد

2 لایک‌کرده

اگه از محدوده 104 برگشت و نرسید به 98 هزار بهت فوش بدم ناراحت نمیشی

1 لایک

واقعا باعث تأسف است .بنده طبق نمودارها و چارتها که بررسی کردم و سابقه قبلاً در تایم فریم یکساله به این نتیجه رسیدم .که محدوده قیمت چقدر است ضمن اینکه هانت نهنگها و انواع چارتها بررسی کردم.اگر شما با تحلیل تکنیکال مشکل دارید این تحلیل را نادیده بگیر ،ارز همیشه سری به گذشته خودش میزند و بر میگردد .تحلیل خودت حرف اول میزند و این تحلیل برای تو و امثال تو نیست ،برای کسانی نوشته ام که از ضرر بیرون بیایند یا میانگین کم کنند و صبر کنند تا 26 دسامبر که عید کریسمس است یک عیدی از طرف بنده حقیر دریافت کنند .بازهم میگویم این تحلیل برای افراد منتقد و بدبین نیست .مخصوصا آدمهای بد دهن و بی شخصیت ،ذات بد نکو نگردد،چونکه بنیادش بد است

6 لایک‌کرده

برای اثبات ادعای خود و تو ،همه چی می‌سپاریم بدست زمان ،زمان نشان خواهد داد که چه کسی تحلیلگر است ،اگر از محدوده 104هزار دلار برگشت حق با تو است اما اگر به محدوده 99هزار دلار و کمتر رسید حق با من است ،آنوقت هرچی فحش دادی نثار خودت !!!

4 لایک‌کرده

لطفا ناراحت نشین

شما واقعا استاد قابلیت هستینAdamsmith

1 لایک

حرفهای شما کاملا درست و صحیح هست من از شما خیلی تشکر میکنم که هستین و ما رو یاری میدین
لطفا بگین احتمال برگشت قیمت چند روز طول می‌کشه ممنون میشم

1 لایک

چون پسر خوبی هستی یه قلب میزارم برات :heart_exclamation:

1 لایک

متشکرم از تحلیل صحیح و به موقع شما :seedling:

1 لایک

دمت گررررم داداش تجلیات تا الان درست در اومده:clap::clap::clap:

قابلی نداشت .فقط هروقت بیکار میشم میرم تو چارتها و اندیکاتورها بررسی میکنم .تحلیل میگذارم .:tulip::tulip:

3 لایک‌کرده

اگه رفت به محدوده 70000 چطور:face_with_hand_over_mouth:

سلام میشه در مورد آلت ها هم بگید .ما فقط آلت کوین داریم…و ارزهای دوج کوین.فلوکی و بونک رو تحلیل کنید ممنون میشم. به نظرتون تا کجا بالا میرن بفروشم بعد۴سال انتظار و ضرر تو این خراب شده .تموم موهای سرم سفید شدن ایپقد د حرص خوردم .بازم ممنون و تشکر خدا خیرتون بده برادر

سلام.تحلیل آلت کوینهارو هم میزارید این بار با رشد بیت به نظرتون رشد میکنن

سلام توروخدا ما فقط آلت کوین داریم .۴ساله به خدا تو این خراب شده فقط ضررم .صد ارز خریدم فقط با ضرر فروختم الان یه ساله دوج کوین بونک و فلوکی گرفتم بازم تو ضررم .چیکار کنم به نظرتون این بار آلت تا کجا بالا میرن می‌خوام کامل بفروشم برم بیرون از این بازار برم دنبال زندگیم تو ۲۸سالی تمام موهای سرم سفید شدن.ممنون میشم راهنماییم کنید کجا خارج بشم از این ارزها

1 لایک

اگر یک خبر خوب بهت بدم چه هدیه ای به من میدهید

1 لایک

نگران نباش ده روز بعداز عید کریسمس یعنی ۸روز دیگر با رشد بیت کویین ،آلت کویین ها هم بالا می‌روند و قیمت بیت که ۱۳۰هزار شد میتونی در بالاترین قیمت بفروشید به شرطی که طمع نکنی

2 لایک‌کرده

سلام داداش نظرت در مورد این عکس چیه؟

به خداوندی خدا قسم .پارسال طلای خواهرمو ۳میلیون گرمی فروختم ۱۵روز قبل گرمی ۱۲میلیون واسش خریدم پولشو ارز بونک خریدم چهار صفر ۵۴بود ۱۵ روز قبل چهار صفر ۱۹فروختم .واسه پول طلاش..۴سال پیش پول یه مغازه. رو ارز خریدم الان با پولی که واسم مونده نمیتونم حتی کرکره برقی و شیشه سکوریت اون مغازرو بخرم .اینقدر داغونم .اینقدر گرفتارم.ادرس بده به خدا قسم حضوری هرچی دلتون خواست در حد توانم واستون میارم.اگه قابل بدونید برادر.

1 لایک

داداش به نظرت همین ارزهای که دارم خوبن نگه دارم.بونک مال سولانا.دوج کوین.و فلوکی.دارم.در حد۲۲میلیونم داگر خریدم مال تلگرام که الان شده ۵ملیون .به نظرتون تا چه نقطه ای میتونن برن بالا اونجا خارج بشم ….و ممنون که بی منت تحلیل میزارید جواب بعضی هارو ندید به خدا قسم همین امشب ساعت ۲نصف شب بود میخواستم ارزهامو بفروشم اینقدر می ترسیدم همه میگفتن میاد تا ۷۰هزار میاد.تحلیل شمارو دیدم منظرف شدم چون تحلیل قبیلیتون واقعا درست بود مثل تحلیل الانتون.خدا خودش جواب این همه محبت و خوبتون بده با سلامتی و آرامش و در خوش انشالله.

سلام داداش جان چه هدیه ای در خور این همه محبت شما میتونه باشه چشم هرچی خواستید ما در خدمتیم.فقط من متوجه نشدم شما گفتید تا ۸روز دیگه ارزها بالا میرن با تاریخ خودمون میشه چندم.به خدا اینقدر گفتن امسال نه امسال.این ماه نه این ماه.خستمون کردن رشدی ندیدیم .فقط ضرر.و به نظرتون ارزها ازین هم پاینتر میرن با دیگه اخراشونه پاینتر نمیره.داداشم راستی نظرتون در مورد انس طلای جهانی چیه به نظرتون می‌تونه اصلاح کنه یا می‌تونه رو به بالا حرکت کنه .به نظرتون تو چه قیمتی ارز خرید داره