تحلیل روند صعودی بیت کوین: از 99 هزار تا 130 هزار دلار 🚀

سلام شوخی کردم ،تا الان هیچی از کسی نگرفتم ،لازم ندارم .درباره ارزهایی که خریدی سولانا و دوج کویین ،عالی هستند و ایکاش مقداری کاردانو و ریپل هم خریده بودی .الان بهترین موقع برای خرید است و تمام ضررهایت جبران می‌شود .یعنی باید پله ای بخری ،یک پله امروز یک پله چند روز دیگر یعنی تا وقتی که در تایم روزانه ،RSI تیک مثبت بزند و مکدی خط آبی از پایین به بالا خط قرمز رنگ در حال قطع کردن باشد میشود پله آخر در خرید .الان بز خری کن ،بخر بنداز حتی ده درصد هم منفی بخورد مهم نیست چون مجبوره آلت کویین ها ۷۰ درصد رشد کنند .چاکرم کاکو:tulip::tulip::folded_hands::folded_hands:

تحلیلتون‌ تاالان ک عالی بوده احسنت:ok_hand:t2::ok_hand:t2::ok_hand:t2:

از 5 اکتبر تا 5 نوامبر دو سقف مختلف نشان میدهد که در حال ریزش است .یعنی در تایم یک‌ماهه چقدر پایین آمده است .البته این ریزش‌ها برای جمع کردن ارز است مثل الان که باید همراه نهنگها جمع کنی .:folded_hands::folded_hands::tulip::tulip:

همیشه این سه تا بخر ….ریپل .کاردانو….دوج کویین.در کف قیمت بخر ،مثل الان که داره کف سازی میکند و بعداز کریسمس بفروش یعنی یکماه دیگر وقتی RSI, آمد روی 80

اگر جنگ شد این محدوده هم خواهی دید .کسی چه میداند شاید شد .هرچیزی ممکن است ولی صددرصد نیست .

منظورش هشتاد روز دیگه بود، کاش ارزهای معتبرتر می‌خریدی دادا، میم کوین ها درسته سودهای نجومی به سرمایه گذارهای اولیه میدن ولی از اونورم ضررهاش هم زیاده، همیشه وقتی قدرت ریسک کمتری داری سعی کن ارز معتبر بالای جدول بخری که سود کمتری بگیری ولی خیالت راحته یک بازار خرسی سرمایه ت رو نابود نمیکنه، ایشالا که آلت سیزن اتفاق بیفته و پولت برگرده و حتما اون موقع خروج بزن برو روی ارزهای معتبر بالای جدول

سلام داداشم من متوجه نشدم از بس ضرر کردم مغزم معیوب شده هنگ می‌کنه دیر فهمم…ارزهای بونک و دوج کوین و فلوکی دارم و یه کوچولو داگر مال شبکه تلگرام دارم…به نظرتون از این قیمت‌های که الان هستن پاینتر میرن یا اینجا دیگه کفشونه….یه چندتا تو صفحه بیت کوین همش میگن دوج تا۵سنت پایین میاد روز بلک بری نمی‌دونم یه همچین چیزی .خارجی ها ارزاشونو میفروشن واسه کریسمس میرن تعطیلات .آیا همچین چیزی هست .داداش توروخدا کمکم کن فقط به پول خودم برسم به خدا شود نخواستم .اینقدر تو خانواده سرکوفتم میزنند به خاطر این ضررهای که زدم.کمکم کن تا عمر دارم لطفتونو فراموش نمیکنم و هرچه قدر هزینه اش باشه بهتون تقدیم میکنم…دو دفعه ست تحلیلاتونو میبینم هر دوبارش بی نقض بود دمت گرم زنده باشی.؟

داداش واسه حرفی که زدم ناراحت شدی ازت معذرت میخوام شب قبلش لیکویید شدم چرت پرت زیاد میگفتم

Adamsmith
عزیز هر از گاهی یه حالی به بچه ها بده
شاید خودت ندونی ولی برات هر روز دعا میکنم که همونجور که آدم خوبی هستی خودت،،، خدا آدمهای خوب سر راهت بزاره
سلامتی خودت و خانوادت که آنقدر با مرامی