آخرین باری که این ارز رو تحلیل کردم ژانویه بود و۱.۳۰۰.۰۰۰ واحد از قیمت ۹تومن خریده کرده بودم ، اون موقع هیچکس باور نمیکرد که این ارز تا قبل از یک ساال به ۱۰۰تومن برسه !
باتوجه به برنامه پیش روش حدس زدم که بتونه ۱۰برابر بشه و برسه به ۹۰ تومن !
شبی که از قیمت ۱۱تومن یهو پرید رو ۳۰ تومن رو هرگز فراموش نمیکنم !
شد ۳۳۰ و نفروختم تا ۵سال دیگه هم نمیفروشم !
رفتار و حرکاتشو میشناسم ، کمتر از ۱۰روز دیگه حرکت میکنه و ۶۰۰تومنو رد میکنه !
واقعا اگه این جوری بشه من تو رو گیر میارم برات یه شیرینی توپول میخرم.چون ۲میلیون تا ازش دارم بخدا رو ۲۰۰خریدم .کلیم رو ضررم.ادمین تایید کن خواهشا
منم دیروز ۲۰ میلیون خرید زدم باز امروز اگه همین قیمت باشه باز ۲۰ میلیون میخرم واگه ادامه پیدا کنه این قیمت هرروز۲۰ میلیون میخرم ازش
خواب دیدی خوش باشید:joy:
من حتی تو تحلیلهای تریدینگ ویو داشتم تارگتهای امسالش رو میدیم، واسش تارگت 6 سنتی داده بودن.
تارگت 6 سنتی واسه آینده ای نزدیک
حالا دیگه الله و اعلم
تو چقدر پول داری
ضررنمیکنی جون دل نگه دار چراعجله میکنیداخه
کسی که دو میلیون میخره که نباید مثل بچه ها با وچکترین اصلاحی نا امید بشه،نگه دار به وقتش از حال بد درت میاره
دقیقا داداشی منم از همون موقع خریدم یهورفت تا پنجاه تومن و برگشت رو سی تومن رنج زد دوماه و بعد یهو اومد رو ۱۰۰تومن ازونجا یکله تا سیصد وپنجاه رفت اصلا شکی بهش ندارم سبدم کلا توسوده ولی این ازهمه بیشتر سود داده بمن
طمع عامل بدبختیه داداش دور از جون شما البته شما مدت زمان خواب پول رو که در نظر میگیری تورم رو هم در نظر بگیر اصحاب کهف خوابیدن یک بار سیصد سال بعد بعد بیدار شدن ایران هرشب میخوابی بلند میشی انگار سیصد سال بعد بیدار شدی مملکت تو بیست و چها ساعت زیر و رو میشه