استرس در مورد انتقال بایننس کوین

سلام دوستان
من تقریبا کل پس انداز عمرم را به توصیه یکی از دوستان رو این ارز گذاشتم تقریبا نصف اش نابود شده خدایی یه تحلیل بدین ایا بقیه اش را هلد کنم یا با ضرر خارج کنم
ادمین تایید کن

دوست عزیز تا وقتی نفروختی،ضرر نکردی. منم وضعیت شمارو دارم. دقیقا داراییم نصف شده. یکی دو ماه صبر کن درست میشه

اگه تریدر هستی با دانش اومدی خارج کن تو ارز های دیگه جبران پولتو اگه نه بزار باشه بهش فکر نکن

داداش فک کنم خیلیا تو ضرر هستن ،ولی ما که ضرر کردیم دگ ازاین قیمت هم پایین تر نمیاد ،پس صبر کنیم بهتره حتما ضررمون جبران میشه سودم میکنیم !منم از نصف بیشتر الان توضررم

کاش لااقل پله ای خرید زده بودی
یهو با کله نیایید تو یه ارز. نترسید تموم نمیشه پله ای بخرین خب

سلام. چندین اشتباه کردی. اول اینکه به هیچ عنوان نباید با صد درصد سرمایه یا پس انداز وارد این بازار شد. دوم اینکه قطعا بد موقع خریدی این ارز رو و احتمالا الان هم داری احساسی نگاه می‌کنی و میخوای در شرایط اشتباه از شرش خلاص شی.
دوستان کلا باید توجه کنید که اگر میخواهد سرمایه گذاری بزرگی کنید بهتره بیشترش رو روی ارز های پدر مادر دار تر متمرکز کنید و بعد درصدی رو هم رو اینجور ارز ها ک جای رشد دارن. پیشنهادی ندارم که الان باید بفروشی یا نه اما اینو همه میگن که قطعا در بلند مدت سود میکنی و این حرف درسته. اینا نظرات شخصی من بود. حتما بعد از کسب آگاهی اول به اطلاعاتی که داری و سپس به ریسکی که میتونی انجام بدی توجه کن.

سلام خاصیت بازار های سرمایه گذاری اینه که اولا با اطلاع کافی واردش بشی دوما پولی که بلا استفاده است رو سرمایه گذاری کنی.بنظر من نگران نباش خاصیت رمزارزها اینه که در مدت زمان طولانی رشد میکنن پس اندکی صبر لازمه

با خیال راحت نگه دار ۳۰ ژوئن چندتا رویداد مهم داره، میتونی تو سایت کوین مارکت کال ببینی