تحلیل و دیدگاه در مورد جوگیری

با بی عقلی خودم گول خوردم و همه سرمایه ام در اوج شیبا خریدم و الان عقل و تجربه ام میگه این ارز دیگه سوخته و هر کی هم امیدواری میده داره خیانت میکنه به دارندگان و خریداران جدید.

ناشی بازی در نیار ۱ماه دیگه پولت ۵برابر میشه صبر کن
ادمین تایید کن لطفا

دکتر خیلی بخودت فشار نیا
درس میشه

شما از اون دسته هایی هستی که بدون تحلیل میخری و موج سواری بلد نیستی،الان با منبع توییتر shiba coin میگم که صرافی شیبا داره راه اندازی میشه و توی توییتر از توکن به کوین تغییر کرده دیروز رفتم دیدم،و اتفاقا فالوش کردم،خیلی شیک میای سمپاشی میکنی،این اخلاق های بورسی رو بندازین بیرون اینجا حتی یک درصد هم مثل بورس نیست،و سعی کن نظرات روت تاثیر نذاره اگه انقدر حساسی نیا این بازار،فقط خبر هارو دنبال کن

شما ملت بدبختی هستید. بفروش تا متوجه بشی که بی عقل تر هم هستی. اول اینکه نباید بالا میخرید دوم اینکه نباید الان کف بفروشی

همینطوری دکتر شدی؟ کدوم عقل سلیم میگه کل سرمایتو بیاری تو اوج خرید کنی؟

دکی سخت در اشتباهی شما تو اوج خریدی که اینم جا داره جبران میشه خیلی هم زیاد ، نباید کاری رو انجام بدی بدون صبر پس هم نگران نباش دل بقیه رو هم خالی نکن و صبر هم داشته باش میترکونه

خسته نباشی دکتر

دکتر با این عقلو تجربت نکشیمون:joy::grin:

کدوم تجربه میگه یک هفته ای قراره ب سود برسی
صبر کن اولشه

دکتر جان پیشنهاد میکنم برید دکتر

اوکی، ما یکسری جماعت بی عقلیم شما که عاقلی میتونی هرچه سریع تر بفروشی :neutral_face:

نگران نباش شیبا اول راهه

دکتر عزیز ادم روی کوین های با بنیان و قوی کل سرمایش رو نمیزاره معمولا ۱۰ درصد سرمایه بلااستفاده ، شما چجوری روی شت کوین کل سرمایتون رو گذاشتید؟ اصل توی شت کوین ها اینه مبلغی رو بزاری که تا ۹۰ درصد مطمئنی ازبین میره و با از بین رفتنش هیچ مشکلی نداشته باشی ولی ۱۰ درصد اگه بگیره اون مبلغ ناچیز کلی برات سوداور میشه ، طمع نکنید عاقلانه خرید بزنید

داداش ناراحت نشو شما دکتری مثلا اما عقلت کلا خوب نمیگه

عزیزم ببخشید هااا.ولی با بی عقلی خودت دوباره داری گول میخوری.الان که تو ضرری نگهش دار تا برگرده به اوجش.مطمئن باش برمیگرده.من این ارزو ندارم ولی هیچ سقوطی بی صعود نیست

چرا دیسلایکش کردین راست گفته بنده خدا

هیچ‌ وقت تو اوج قیمت خرید نکن و هیچ وقت تو کف قیمت نفروش. وقتی تو ضرری نفروش اصلا.. فقط صبر کن صبر. این ارز قیمتش بالا میره

شما برعکس عمل میکنی دلیل بر بد بودن ارز نیست همیشه تو اصلاح میخرن تو مثبت اوج میفروشن شما باید بری اموزش ببینی بعد معامله کنی

دکتر جون دکتر…