چقدر این ایلان ماسک صبوره واقعا باید ازش یاد بگیریم اگه من بودم تا حالا ۵۰ بار توییت زده بودم که دوج این جور و دوج اون جور، ولی ایلان یه خبر خوب رو هم سر فرصت اعلام می کنه. ان شا الله یاد بگیریم و بدونیم آدم های موفق صبورند و صبر پله رسیدن به موفقیته. پر سود باشید و سلامت
حرفاتون برای صبوری ایلان ماسک درسته
ولی من امیدوارم دیگه توئیت نده
چون با توئیت های اون ارز یا خیلی میره بالا یا خیلی میاد پایین
اگه بزاره این ارز مسیر تکنیکالی و رو به رشدخودشو طی کنه که عالیه
در رابطه با اینکه صبر برابر با سود هیچ شکی نیست ولی دوست عزیز این اقای ایلان ماسک که تو ازش تعریف میکنی همون کسیه که دقیقا داره جیب امثال منو تو رو خالی میکنه با این دلقک بازیاش، و هرچقدر افرادی مثل من و شما بیشتر رقصنده این بازی کثیف اون بشیم بیشتر و بیشتر میبازیم، ارز دیجیتالی نباید پشتوانه و یا صعود و نزولش رو تا این حد در مقابل توییت یه شخص تاثیر روش داشته باشه، البته این حرفم فقط برای دوج نیست، بلکه برای تمامی ارزهاست، پس سعی کنیم ارزها رو به حرف و توییت افراد خاصی پایه گذاری نکنیم چون واقعا نه تنها ما بلکه خود اون ارز هم نابود میشه، لازمه واقعا ارزها بر اساس ارزش و پایه و اساس خودشون رشد کنن نه با حرف یک سرمایه دار یا سلبریتی یا کس دیگه
زمانیکه بیت کوین مراحل اولیه خودش رو طی میکرد و رشدش بر اساس ارزش خودش بود هیچ مشکلی نداشت چرا چون کسانی که با این ارز کار میکردن با ارزش خودش کار میکردن و افرادی مثل ایلان ماسک اون موقع کجا بود؟؟؟ که الان اونده راجب هر ارزی که دلش بخواد و به صلاح خودش توییت میزنه که مردم هم با حرف اون ریختو پاششون رو میکنن، امیدوارم یکم راجب این چیزا دقت بیشتری بکنیم
پرسود باشید دوستان🙏