پیش‌بینی رشد انفجاری ریمیتکس (Remitix) با عرضه اولیه و لانچ‌پد 🚀

تا زمان لیست شدن ارز ریمیتکس فقط ۳۵ روز دیگه باقی مونده برای خرید این سهم که در پیش فروش قرار داره و عرضه اولیه داره که این به چه معنی هستش
:red_circle:عرضه اولیه سهام در بورس
وقتی یک شرکت برای اولین‌بار بخشی از سهامش رو به عموم مردم می‌فروشه، بهش می‌گن عرضه اولیه (IPO).
هدف اینه که شرکت سرمایه جذب کنه و مردم هم در سود و رشدش شریک بشن :money_bag:

:bar_chart: معمولاً قیمت سهام عرضه اولیه پایین‌تر از ارزش واقعیشه، برای همین در بیشتر موارد رشد قابل توجهی داره.

:green_circle: نمونه‌های سودده در بورس تهران:

سپید: حدود +178٪ سود
وهامون: حدود +93٪ سود
نز (کرومیت): بیش از +355٪ سود (رکورددار سال ۱۴۰۲!)
شفام: حدود +143٪ رشد در سال ۱۴۰۳

اکثر عرضه‌های اولیه در بورس تهران در روزهای اول رشد می‌کنن، چون تقاضا بالاست و عرضه محدوده :white_check_mark:

:money_with_wings: عرضه اولیه ارز دیجیتال در لانچ‌پد (IEO/IDO)
در دنیای کریپتو هم پروژه‌ها برای جذب سرمایه از طریق لانچ‌پد صرافی‌ها توکن جدیدشون رو می‌فروشن.
این کار مشابه IPO هست اما در بستر بلاک‌چین و بدون نهاد نظارتی متمرکز انجام میشه.

صرافی‌هایی مثل Binance، OKX، Huobi و غیره، لانچ‌پدهایی دارن که کاربران می‌تونن در اون‌ها شرکت کنن.

:green_circle: پروژه‌های افسانه‌ای لانچ‌پد:

Axie Infinity (AXS) → حدود ۱۶۴۵ برابر سود
Polygon (MATIC) → حدود ۱۱۰۴ برابر رشد
The Sandbox (SAND) → بیش از ۱۰۰۰ برابر بازده

:green_circle: لانچ‌پد Binance رکورددار بازدهی در کل صنعت کریپتوئه، با میانگین سود بالای ۱۸٬۰۰۰٪ بین پروژه‌ها :white_check_mark:

هر سهم برای خرید هزینه نا چیزی هستش فقط و فقط از سایت رسمی و معتبر خرید کنید تا ۳۵ روز دیکه که لیست میشه بازار هم قرار رشدش شروع بشه و این محرک ها باعث میشه قیمت ار تی ایکس RTX به شدت رشد کنه و پیش بینی قیمتی برای ریمیتکس ۱۰ دلار هستش فرصت سرمایه گذاری رو اژ دست ندین

در کدام صرافی میشود پیش فروش کرد

1 لایک

وقت بخیر

ببخشید قربان میشه بفرمایید در کدام صرافی میتونم این آرزو خرید کنم؟

بسیار ازتون ممنون و سپاسگزارم

درود وقت بخیر راهنمائی کنید کجا باید بخریم ممنون

باید از طریق کیف پول و از خود سایت رسمی خودش خرید کنید در حالت عرضه اولیه بعدش لانچ میشه توی صرافی

ادرس دقیق سایت رو توی کیف پول وارد میکنید بعدش باید توی کیف پول اندازه ۵۰ دلار یا هرچقدر میخواین اتریوم و BNB و یا سولانا داشته باشید

از طریق کیف که وصل کردین به سایت در پیش فروش شرکت کنید و خرید بزنید

باید از طریق کیف پول و از خود سایت رسمی خودش خرید کنید در حالت عرضه اولیه بعدش لانچ میشه توی صرافی

ادرس دقیق سایت رو توی کیف پول وارد میکنید بعدش باید توی کیف پول اندازه ۵۰ دلار یا هرچقدر میخواین اتریوم و BNB و یا سولانا داشته باشید

از طریق کیف که وصل کردین به سایت در پیش فروش شرکت کنید و خرید بزنید :white_check_mark:

:100::100::100::100::white_check_mark::white_check_mark::white_check_mark::white_check_mark:

:100::gem_stone::100::gem_stone::100::gem_stone::dollar_banknote::dollar_banknote::dollar_banknote::dollar_banknote::dollar_banknote::dollar_banknote:

1 لایک

:money_with_wings::sparkles:

سلام آدرس سایت رو دارید بزارید؟ و اینکه چطوری از طریق کیف پول وارد سایت بشیم ؟

ادرس سایت رو نمیتونم قرار بدم ولی داخل اینترنت سرچ‌کنید میاره فقط سعی کنید سایت اصلی باشه حتما توکن جعلی نباشه و اینکه وارد تراست ولت یا متامسک شدین قسمت سرچ برین اونجا همین سایت رو کپی کنید بزارید بعدش وارد سایت رسمی میشه کیف پول رو وصل کنید داخل کیف پول به اضای هر یک سهم ۵۰ دلار داشته باشید هر سهمی ۵۰ دلار هستش بعدش خریدتون رو انجام بدین خیلی راحته

سلام داداش خوبی ؟

Bnb واریز کردم به تراست والت از طریق سایتم ادرس رو زدم اضافه کردم تو سایتشم ثبت نام کردم ۱۰۰ دلار واریز کردم تبدیل کردم نه به کیف پولم اضافه شده نه این که تو اون سایتی که ثبت نام کردم به داشبوردش واریز شده به جیمیلشونم پیام دادم گفتن بررسی میشه ولی هنوز هیجی به هیچی چیکار کنم دمت گرم راهنمایی کن

سلام اگر از سایت رسمی خرید کرده باشی توی داشبورد خود اون سایت هستش چون در مرحله پیش فروش هستش و تا موقع لیست شدن وارد کیف پول نمیشه توی همون سایت میشینه خیالت راحت