نگهداری شیبا: وضعیت خوب یا بد؟

سلام دوستان تحلیلگر وکاربلد من هموطن متضرر از بازارهای سرمایگزاری داخل کشور به امید جبران ضرر وکسب سود وارد این بازار شدم.شیبا رو دوروز پیش روی ۱۹ گرفتم خواهشا دوستان کاربلد اگر نظر به نگهداری دارن با لایک قوت قلب بدن واینکه شایعه توکن سوزی شیبا تا چند روز آینده واقعیت داره؟پایدار باشیدوپر رزق.ادمین خواهشا تایید کن.

شیبا دو سری قبل که من داشتم هر ۱ ماه پامپ کرد سری قبلم من ۰.۰۰۰۰۰۴ خریدم انقدر اومد پایین ۹۰ پولم رفته بود بعد حدود یک ماه پامپ‌کرد

دوست من شیبا نخر ارزای مستعد رشد زیادی هستن شیبا به اندازه کافی رشد کرد شاید یه پامپ دیگه بده ولی ارزایی هستن که شاید تا چن ماه دیگه هزاران درصد سود بدن که خودم خریدم نمونشو من شیبا رو وقتی ۶ تا صفر یک بود خریدم و تو چهار صفر ۴ فروختم

داداش من خودم تو سه مرحله خرید کردم.مرحله اول رو 30خریدم.مرحله دوم رو 25مرحله سوم رو 20باز تا امشب ایشالا رو 16 یا15 میخرم.نفروش داداش.بزار یه گوشه چن ماه دیگه ایشالا سود خوبی میکنی…ماها هممون تو این بورس کوفتی ضرر کردیم همه زخم خورده ایم.یاعلی

البته یکم دیر وارد شدی اما حالا که اومدی دستش نزن،ی ۶ ماه صبریله،انشاالله برسه به ۱۹۰۰ ت بعد خواستی بفروش.بایننس

دوست عزیز صبور باشید. با صبر همه چی درست میشه. نشانه های مثبتی هم داره برا رشد. نگران نباشید فقط منتظر باشید

۱۹۰۰ تومن میدونی یعنی چی؟؟؟ یعنی بیت کوین به گرد پاشم نمیرسه ، اصلا اینی که گفتی دور از انتظاراته ، یعنی من میشم میلیاردر