ادمین بازم که اداتو گرفتی دستت .شروع کردی بازم.خجالت بکش بااااا.مرد حسابی کامنتو چرا رد میکنی ؟
اقا من این ارزو تو کوین تایگر با قیمت 0.00000029 خریدم ولی دارمنگا میکنم تو هات بیت 0.00000001 قیمت معامله مبشه. یعنی الان من گرون خریدم ؟
هنوز مونده به این رقم برسه چقدر خریدی
یعنی تو الان رفته تو جیبت تا دسته
عذر میخام نه کاملا درسته،بخام توضیح بدم تو صرافی کوین تایگر ما باید اول USDT رو تبدیل به TCH کنیم بعد TCH رو تبدیل به KISHU.اون قیمت و نموداری که نشون میده برا KISHU/TCHهستش نه KISHU/USDT.یعنی موقع فروش دوباره ما باید KISHU رو اول به TCHتبدیل کنیم بعد TCHهارو به USDT.
پس با صرافی هات بیت هیچ فرقی رو قیمتش نداره دوستان.من دو ساعت کلنجار رفتم تا متوجه شدم گفتم شماهم بدونین
من هرچی گشتم تو هات بیت پیدا نکردم از کجا بخرمش؟
توی کوین تایگر با tch خریدی ؟ توی هات بیت با usdt
من دیشب ۳۴ خریدم کی گفته تو صرافی ۱ رو نشون میده اشتباه میکنی
قیمت توی کوین تایگر بر مبنای ارز مقابشه که انتخاب میکنی یا tch یاsusdt که اینا تقریبا قیمتش ۱۰۰۰تومنه tch قیمت susdt ۱ یک صدم تتره فکنم
نه پسر خوب اونی که میگی دسته نیس ی چیز دیگس که تو سرش نشسته.خاستی بیا نشونت میدم
نه داش همون قیمت هات بیت و خرید کرده برام پایین توضیح دادم.اون قیمتی که من گفتم برا چارت kish/Tchهستش.که هیچ فرقی نداره اگه بخام اینو دوباره به دلار تبدیل کنم و بخام از اون صرافی هات بیت بخرم تعدادی که اینجا دارم با اونحا یکی میشه
هیچوقت از اول تا الان این قیمت نبوده عزیز،بازم چک کن