اونایی ک مثل من بلد نیستن ناموسا نظر ندید
تا اونایی ک ی کم بلدن نظر بدن
ببینم چ خاکی ب سرمون بریزیم
یه مشت ترسویی بورسی داریم اینجا وا میلیون ها چت چرتو پرت
بابا ای ول داداش حرف دل خیلیا رو زدی بابا تورو خدا از روی احساس چیزی نگین اگه گار بلدین نظر بدین ما که بلد نیستیم با نظر شما داریم خرید یا فروش میزنیم واسه خودتون گناه نتراشین لطفا
اصلا نگران نباش این ریزش طبیعی است ،شما این ارز را برای هولد بگدارید و کوتاه مدت اصلا بهش نگاه نکنید ،مطمئن باش سودی بهت خواهد داد که به این روزها بخندی
داداش نکنه تو ضرری؟
فقط هولد… بازار دست ما نیست حتی نهنگا هم ما نیستیم تحلیلها فقط احتماله
حاجی تو خودت عقل داری برو آموزش ببین که با طناب کسی تو چاه نیفتی
سلام اولأ که با نظر هیچکس مخصوصأ اینجا خرید و فروش نزن ، اگه نسبت به معاملات و بازار آشنا نیستی این نکته رو یادت باشه اگر ده میلیارد سرمایه هم داری نهایت یک میلیون رو وارد بازار کن یک مدت با همون کار کن ببین میاد دستت یاد میگیری کلأ بدردت میخوره یا نه بعد که اوکی شدی سی درصد سرمایه مازاد رو وارد کن …بازار هیچ حساب و کتابی نداره مخصوصأ این بازار که هزار مزیت و هزار عیب داره و بی نهایت ریسک بالاست … اینجور ارزهای تازه وارد که مخصوصأ توکن هستند و شت کوین یا میم کوین هستند رو همیشه تو پایین ترین قیمت ممکن خرید بزن مثال نهایت پانصد هزار بدی دومیلیون واحد ازش رو بگیری اونم اگه قید اون پونصد هزار رو زده باشی بعد باید صبور بود و منتظر که تا حد مد نظر شما برسه ،این ارز تبلیغات رسانه ای زیادی شده براش فعلأ باید صبر کرد دید چه می شود الان اگه پایین هست و حجم معاملات پایین است دلیلش کوچ تریدرها هست و موج منفی هایی که بعضی از این تحلیل گران به راه انداختن که بعضی حرف هاشون منطقی هست و بعضی از آنها هم غیر و اصلاح بازار کلأ طبیعی هست شما از پایین بودن قیمت هیچوقت نترس چون صبر و حوصله درست میکنه این موضوع رو از این بترس که یک دفعه از بین بره و نباشه دیگه کم بخر با پول مازاد که هیچ ضربه ای بهت وارد نشه فکر کن یک برگ قرعه کشی خریدی و حوصله کن اگه هم نداری همچین حوصله ای سمت این ارزها نیا
در کل چند تا موضوع مثبت داره ۱. تبلیغات وسیع و سنگین ۲.یک جورهایی مدیران تسلا و اتریوم رو درگیر خودش کرده ۳.صرافی های زیادی لیستش کردن ۴.رتبه های خوبی تو کوین مارکت کپ از خودش به جا گذاشت ۵.سودهای کلانی نصیب اتریوم و صرافی ها کرد ۶.استقبال گسترده ای ازش شد … و خیلی خبرهای فاندمتالی ازش بیرون میاد… اینها دلیل بر اعتبار این ارز نیست یا رد کردن ارز که شما بخواهید خرید بزنید یا بفروشید چون مسئولیت سرمایه و زندگی تون با خودتان است ، من خودم به شخصه تعدادی خریدم و یک نوسان گرفتم و چند میلیون واحدی ازش رو هولد کردم حالا یا هیچی میشه که فدای سرم ریسک کردم مسئولیت هم با خودمه یا اینکه رشد میکنه تا اون حدی ازش میخوام ،اگر قیمتش یک سنت هم بشه یعنی هر یک میلیون شیبا ولی من تا پنجاه سنت باهاش هستم مگه اون قهر کنه بره نباشه