اونایی که اینجا فاز منفی میدن به لطف خدا یا نخریدن یا اینکه رو سقف خریدن خب بنده خدا من چرا ضرر نکردم .خب یکی بگه من چرا ضرر نکردم اون موقعی که شما حتی اسم شیبا رو هم نمیدونستی من خرید کردم ۳ میلیارد واحد خریدم با قیمت فقط ۳۰ میلیون تومن ۳ ماه پیش چوبشو خوردم ضررشو بجون خریدم حرف شنیدم استرس خوردم بدبختیشو کشیدم الانم خدارو شکرهفته ی پیش ۲ میلیارد تومن پول برداشت کردم الانم یک میلیارد پاصد هزار واحدشو دارم اصلا هم نمیفروشم و تازه خرید هم انجام میدم .پس وقتی شما داشتی دختر بازی میکردی و قلیون میکشیدی من ۳ ماه پیش سرمایه گذاری کرده بودم خدارو شکر حالشو دارم میبرم .شما ها وقتی بازار جوی میشه خرید میکنین .طرف ۵۰۰هزار تومن پول میزاره انتظار داره دو روزه ۵۰۰میلیون پول برداره.به حرف کسی گوش ندین .تا ۳ ماه آینده این شیبا جوری بره بالا که همه حسرت بکشن که چرا روی ۲تومن ۳تومن خرید نکردن چه برسه که به این قیمتا .موفق باشین
ادمین
تائید کن شاید دوستان عزیزم بتونن مثل من بلند مدت فکر کنن
اعدادت بهم نمیخوره
تو که سه ماه پیش خریدی باید خیلی بیشتر ازینا سود میکردی
اگر ۹۰ درصد توکن هاشو نسوزونه محاله خیلی بره بالا
تو رو خدا ادرس ساقیتو بده به من
09128900439 لطفا واتساپ پيام بده
سلام من تازه کارم چه ولتی شیبا رو ساپورت میکنه که بتونم بخرم
میشه بگی الان کدوم ارزا مثل شیبا آینده دارن؟
با طرز صحبت کردنت حال نکردم
منم مثل شما ولی با پولی کمتر سود کردم
ولی شما که اون اوج قیمت رو میبینی اون کف قیمت رو هم میبینی
من از سال ۹۶ تو ارز مجازی بودم وبه چشم دیدم ارز هایی که تا رتبه های ۱۵ و۱۶ بودن الان مفتش گرونه چون برشکست کرده از این دید گاه هم نگاه کنین
سلام الان شما پیشنهاد میکنی ک بخیرم الان شیبا رو؟
انشالا در کنار شما
داداش چی میشه در راه خدا یه ارز اینجوری هم به ما معرفی کن
خود شما هم چند دوز دیگه میگی چه اشتباهی کردم ۲میلیارد برداشت کردم
سلام داداش. شما تو این داستان وارد هستی؟ من یه ماهه پیش دوج و وین و فان خریدم و روزی که شیبا تو بایننس اومد یه میلیون تومن خریدم و از اون سه تا هر کدوم ده میلیون تومن خریدم. الان احساس میکنم خیلی پولم رشد نداره یه میلیون تومن هم بیت تورنت دارم از ده روز پیش. خاستم نظرتون رو بدونم که اینو هلد کنم چطوره و اصلا خوبه اینا؟یا نه؟
دوست عزیز سه ماه پیش با ۳۰ میلیون میشود ۲۵ میلیارد واحد شیبا خرید نه ۳ میلیارد،من حدود۴۰ روز پیش با ۶۰ دلار از هات بیت ۱ میلیارد واحد ارز شیبا خریدم.من تو این یک سالی که تو این بازارم تا بحال هیچ پیامی در این سایت نگذاشتم بار اول وآخرم، فقط به دوستانی که تازه وارد این بازار میشن یه پیام دارم بدون علم این کار وارد خرید وفروش ارز دیجیتال نشیدچون اگه ندونی چه زمان وقت خرید یا چه زمان وقت فروشه ضرر زیادی میکنی مثل زمانی که من تازه وارد این بازار شدم ضرر زیادی کردم، موفق باشید.
مارو دور ننداز مایه دار ما انقدر هم به درد نخور نیستیم اوسکول
اول یاد بگیر درست بنویسی برادر بعدش برو تو ارز مجازززیییی
شما 30ميليون خريد كردين سه ماه پيش اين يعنى كف قيمت تو اوج فروخنين دوميليارد گيرت اومد يك نيم ميليارد ديگه هم دارى يه حساب سر انگشتى كن بايد بيشتر از دو ميليارد گيرت اومده باشه