سلام دوستان من میخوام از هات بیت انتقال بدم به تراست ولتم ۵۰ دلار کارمزدش ایا تو تراست ولت توکنی که جایزه میده ارزش داره نسبت به کارمزد یا خیر
ادمین لطفا تایید کن بار سومه رد میکنی
وقتی که میخای از تراست ولت به هات بیت انتقال بدی هم باید کارمزد بدی
اصلا اشتباه نکن.وقتی شما سواپ میکنی به اندازه مثلا 0.2کارمزد میخاد بگیره خب میاد 0.17رو به استخر نقدینگی واریز میکنه (وچون موقع خرید یا همون سواپ کردن نقدینگی ما ایجاد کردیم این 0.17بین ماها تقسیم میشه)بعد میمونه 0.2که اونم برا خود پنکیک سواپ کم میشه.اینی که عرض کردم برا کار با صرافی پنکیک سواپ بود حالا یونی سواپ هممثله همینخ فقط احتمالا کارمزادشون متفاوت باشه ولی در کل عملکرد جفتشون یکیه.البته یونی سواپ اگه رو بستر. اتریوم قرار بگیره نزدیک ۵۰ تا ۸۰ دلار کارمزد میگیره تا جایی که من میدونم.پس شما اگه از ی صرافی متمرکز خریده باشین و به کیف پول تراست ولت بخاین انتقال بدین بهتون اون مقدار هر بار اضافه نمیشه چون شما تو استخر نقدینگی شرکا نداشتین
هات بیت از بخش investment میتونی سود بگیری، فعلا 30% annualized یعنی سالانه میده به ازای هر ۱۰۰۰ واحد حدود 0.7190 kishu واریز میشه تو اکانتت. بعد از redeem کردن هم ۲-۳ روز تاخیر داره میاد توحساب investnment. دیگه ببین چی کارش میخوای بکنی باقیش با خودته.
پر سود باشید
فرق نداره من از کوین تایگر ارزی که میخرم و انتقال میدم دوباره اضافع میشه روش