کلاهبرداری کوین تایگر؟

عزیزان من این ارزو دو سه هفته پیش گرفتم از کوین تایگر
خیلی هم تاسف میخورم که چرا اندازه صد دلار نخریدم.
الان یه سوال از شما دارم
اینکه آیا شایعات حول کوین تایگر درسته که میگن کلاهبرداری میکنه؟
و اینکه آیا بنظرتون این ارز بازم جای رشد داره؟

خوب دوتا سئوال با یک گزینه لایک یا دیس لایک
حداقل یکی یکی سئوال میپرسیدید.
اولی خیر
دومی بله

سلام دوست عزیر من تتر انتقال دادم سایت کوین تایگر الان نمیشه چنج کنم یعنی کیشو برمبنای تتر نیست

ادمین تروخدا تائیدکن داداش حجی جون مادرت جو الکی نده گول امسال شماهاروخوردیم کامنت امسال شماروخوندیم ارزشیباروترسیدیم بخریم وجاموندیم مردم خواه ناخواه تحط تاثیر کامنتهای شماقرارمیگیرن فاز منفی ندید من خواستم 15ملیاردعددشیبابخرم بخدااینقدرکامنت منفی خوندم که ترسیدم الان هم دوستان عزیز بخریداین ارز رو تیلیغاتش فوق العاده ست حتی بازاربورس نزدک مرکزنیویورک هم عکس این سگ جذاب روتبلیغ ونامش زبان زدشده اشتباه شیباروتکرارنکنید

دیسلایک یعنی چی؟ دقیقا هدف چیه؟ چی پرسیدم؟ چی جواب دادین؟⁦🤦🏼‍♂️⁩

من ۸ روز قبل ۸۰۰ دلار زدم کویین تایگر هنوز به دستم نرسیده هرچی هم ارتباط برقرار میکنم کسی جوابگو نیست هرچه زودتر ارزاتو بفروش و انتقال بده به صرافی okex اونجا خرید بزن فقط حواست باشه پول بالا نزن در حد ۱۰۰ دلار ۱۰۰ دلار بزن با چند دفعه پولتو انتقال بده

نه داداش هیچ مشکلی نداره.فقط از اپلکیشن نمیتونستیم وارد بشیم همه جا جار زدن این صرافی مشکل داره .رفتم از گوگل و کروم وارد شدم خیلیم خوب وصل شدم بدون فیلتر شکن.هیچ مشکلی نداره داش.هر کسی هم چیزی میگه مطمن باش بلد نبوده.طرف اومده میگه اقا از کوین تایگر خریدم انتقالش دادم به تراست ولت نیومده .این صرافی مشکل داره.خب دوسته عزیز معلومه نمیره اونجا شما kishu/Tchخریدی در حالیکه تو تراست ولت Kishu/usdtهستش.انتطار چی داشتی شما.مشخصه نمیره

خدا به خانوادت صبر بده، اولا که اون امثال هستش نه امسال، ثانیا من میگم خودم ناراحتم که چرا زیاد نخریدم، ثالثا دارم درباره صرافی کوین تایگر سوال میپرسم که شایعات حولش درسته یانه.