سرمایه گذاری در شت کوین ها

مردم ایران بزرگ ترین سرمایه گذاران شت کوین ها بدونید این حرف از روی اینکه من از ارز شیبا جا موندم نیست من یه تریدرم و چند ساله توی این بازارم خبر دارم که چه شت کوین هایی بودن که دامپ و پامپ شدن ولی ترو خدا کسایی که میخوان ۱ شبه پولدار بشن وارد این بازار نشن زمان هست وقت هست فقط یادبگیر که پول پارو کنی یعنی آموزش اصولی من مطمئنم این ارز پامپ شدیدی میکنه ولی باید بدونید کجای بازار بخرید نه زمانی که بیت کوین روند نزولی داشته باشه شما هم خرید بزنید به امید اینکه پولتون بخوابه شاید یه سودی برسه هولد و این چیزا همش چرته هولد یعنی خواب پول یعنی کسی که بلد نیست ترید کنه و بتونه با اون پول خیلی بیشتر در بیاره امیدوارم کسانی که بدون دانش وارد شدن ضرر کنن و بفهمن اینجا جای یک شبه پولدار شدن نیست

ترید بجا واقعا بهتر از هولد کردنه، کافیه فقط نقاط نزول و صعود رو بشناسی و البته صبور باشی، و البته به امید موفقیت همه :ok_hand:

امیدوارم خودت ضرر کنی:-1::-1:

یعنی تو دیپ خریدن با یه سرمایه معقول اشتباهه ؟؟؟؟

برا مردم بد نخواه که سرت میاد، ایشالا همون بی دانش هاشم سود کنن، فعلا بازار یه جوری شده تکنیکال جواب نمیده فقط فاندامنتال جواب میده که این ارز هم فاندامنتال خوبی داره

مثلا خیلی حالیته برو درتو بزار بابا

چقدر پست و کمی ، اونی هم که بلد نیست به امیدی اومده ،روزی اونم خدا میده ، هولد اصلا چرت نیست شما تریدت رو کن مگه کسی کاری با تو داره ، من شخصا از هولد سود کردم خیلی زیاد ،اینجا گفتن نداره

بازار ارز رو با بورس اشتباه گرفتی دوست عزیز - بنظرم شما هیچ دانشی از این بازار ندارید که اینطور حرف می زنید - کی گفته هولد چرت هست مغز متفکر و آقای تریدر حرفه ای که ندونسته حرف میزنی - اصول و سود بیشتر تو هولد هست - اونی که شما میگید ترید بزنید سود کنید اسمش نوسانگیری روزانه و هفتگی و … هست - اول یاد بگیر بعد کامنت بذار و اشتباهی حرف نزن -

ما رو دور ننداز لعنتی :grin::grin::money_mouth_face::money_mouth_face::cold_face::cold_face:

اگه تریدری اینجا چیکار میکنی برو ترید کن پول پارو کن. امثال تورو خوب میشناسم دنبال چی هستید

گوه نخور عزيز شما تريدر بودي اينجا نميدادي

خودت نداری نتونستی بخری داری میسوزی؟