سلام
یجای کار میلنگه چرا؟؟
الان من و امثال من داریم استخراج میکنیم و پولی که در میاریم به ریال تبدیل میکنیم و تو ایران خرج میکنیم یعنی داریم پول میاریم تو این مملکت خیلی بهتر از صادرات همه چیز و اینا که میگن پول مفته اشتباه میکنن سختی و گرفتاری خودشه داره با این کار ما بازار جون میگیره و چندین شغل قوی یا درست میشه بجای حمایت از صنعت خودرو و خیلی های دیگه که ارز تو این مملکت نمیاره فقط جیب خالی میکنه استخراج ارز میاره و دولت میتونه حمایت کنه چطور؟؟
نمایندگی ماینر ها قانونی بیان تا مرم دستگاه خوب بخرن دوم برق صادر نکنه عراق که پول نمیتونه بده همین برق و ایرانی ها ماین کنن چند ده برابرارز میاد تو کشور و با این تحریم ها اگه تا الان هستیم یک دلیلش استخراج کننده ها هستن که تحریم امریکا دور میزنن حالا چرا ایران میخواد جلوش و ببنده جالبه؟؟؟؟؟؟
فقط صرافی ارز دیجیتال و ببنده بهتره خیلی ها بدون علم و تحقیق دارن میخرن و ضرر میکنن این ضرر میزنه به کشور چند درصد درحد ۵درصد فقط سود میکنن که این ضرر مملکته دولت باید فقط ارز استخراج و بزاره بفروشن که تولید جان بگیره و کشور پولدار بشه… امثال من چند ساله تو این کاریم ارزهامون و میفروشیم حرف من اینه میشه خیلی از جوان ها وارد استخراج بشن ببین چه بازاری بشه برای همه
چون تو ترید نمیکنی برن در صرافی هارو ببندن سعی کن قبل حرف زدن فکر کنی آقای ماینر
ترا خدا بزار در کوزه ابشو بخور
اگه دولت وهر کی دیگه بفکر مردم
بودن که کار مملکت ومردم به این
حاله زار نمیا فتاد اینا بفکر همه
عالم و آدم هستن بجز مملکت خودمون
ادمین تایید بفرما
چون این حکومت دزده اومده جیب منو تو رو خالی کنه و گرنه اینایی که داری میگی رو همه رو قبل از تو حتی بهتر خودشون بلدن
جناب میشه لطف بفرماایید مشخص کنید وقتی ایران تحریمه و صرافی های خارجی هم برای مبالغ بالا اکانت ایرانی رو بن میکنن و اجازه نقد کردن نمیدن چطور پول وارد کشور میکنی؟؟؟!!!