با درود و احترام سرکار خانم.
نظر ارزشمند و پر مهرتون، اسباب دلگرمیه این حقیر بود.
سپاس بیکران از بندهنوازیتون. ![]()
![]()
با درود و احترام سرکار خانم.
نظر ارزشمند و پر مهرتون، اسباب دلگرمیه این حقیر بود.
سپاس بیکران از بندهنوازیتون. ![]()
![]()
با درود و احترام حضور محترم آقا رحیم، استاد ارجمندم.
و سپاس بیکران از اینکه این حقیر و مورد مرحمت خودتون قرار دادید.![]()
![]()
رحیم جان گاهی اوقات ، بعضی از دوستان بدون توجه به ماهیت نوع فعالیت افراد، اونها رو مورد هجمه قرار میدن؛ که این موضوع نه تنها نمیتونه گرهگشای مشکلات عامه باشه، بلکه حاشیهساز خواهد شد.
در پاسخ سهیل گرامی عرض میکنم که: آیا تا به حال از بنده شنیدید که ادعایی در خصوص تحلیلگری داشته باشم. تصور میکنم که مورد تأیید همگانی قرار گرفته باشه که، این حقیر نهایت تلاشم بر این موضوع استواره که « برای هممیهنانم مفید باشم » همین. هرآنچه که ببینم که میتونه برای عزیزان جان فایدهای داشته باشه، یا اونها رو از ضرر دور کنه، به عنوان پست تقدیمشون میکنم. همین. فرض بفرمایید که تمامی پستهای بنده «کپی» هستند، همین که همت میکنم و حتی شده برای یک روز جلوتر، اون رو به رؤیت عزیزان هموطن میرسونم، جای شکر قطعٱ نداره چون دارم وظیفۀ خودم و انجام میدم، اما… حقم توهین و تحقیر هم نیست دوست من. ای کاش از پیشینیان خودمون «رسم مروت و جوونمردی رو یاد بگیریم و دیگران رو قضاوت نابجا نکنیم» !
در هر صورت از سرور گرامی «آقا رحیم گل
»، نهایت سپاس و قدردانی رو دارم.![]()
![]()
![]()
سلام جناب کیانی
در یک بازی معمولی، وقتی صندلیها کم میشوند، بعضیها حذف میشوند. اما در نسخهای دیگر از همین بازی، صندلی کم میشود، اما هیچکس نباید حذف شود؛ همه با هم راهی پیدا میکنند تا کنار هم بمانند—even اگر به معنی نشستن روی پای نفر اول باشد.
این دقیقاً شبیه زندگی ماست.
وقتی هدف همه یکی است، رقابت جای خودش را به همکاری میدهد. وقتی مسیر مشترک داریم، کمبودها نباید باعث حذف یا دلخوری شود؛ باید باعث خلاقیت، همفکری و نزدیکتر شدن ما به یکدیگر شود.
آدمهایی که هدف یکسان دارند، به جای اینکه از هم ایراد بگیرند، باید راهحل بسازند. باید به جای پیدا کردن مقصر، راه درست را پیدا کنند. باید به جای حذف کردن، حمایت کنند.
در نهایت، موفقیت واقعی وقتی اتفاق میافتد که همه با هم برنده شویم؛ نه اینکه یک نفر بماند و بقیه حذف شوند.
عالی بود توضیحاتتون
واقعا ممنون از وقتی که گذاشتید،بسیار رسا ،قابل فهم و دلچسب بود![]()
با درود و احترام.
آدینه به شادی آقا رحیم.
سپاس از فرمایشات گوهربارتون. کاملٱ متین فرمودید. ای کاش همدلی اسباب همکاریهای آتی رو در جهت ارتقاء عمومی ما، رقم بزنه و نه تکدر خاطرمون بشه.
پیوسته از شما یاد میگیرم. قدردان منش والاتون بوده و هستم.![]()
![]()
بی نهایت سپاس از بندهنوازیتون دوست عزیز.![]()
مانا و پایا باشید![]()
چقدر زیبا و نوع دوستانه گفتید
نگرشها و دیدهای حقیر با باور به اینکه اگر در بازاری تعداد افراد موفق کمتر باشند سود بیشتری شامل حالشان میشود باعث عقب افتادن جامعه و افراد و نهایتا خودشان میشوند
اما وقتی واقع بین باشیم و آگاه به اینکه هر قدر کشورمان و جامعه و اطرافیانمان رشد کنند باعث رشد ما هم میشوند، دیگران را هم در موفقیت و رشدمان سهیم میکنیم و اینگونه افراد نه تنها از لحاظ مادی بلکه از لحاظ معنوی هم چند پله جلوتر هستند
( حالا بماند که در جامعه تحریم و تورم زده ی ما بیشتر نیاز به یاری یکدیگر داریم)
حله داداش ببخشی اگ چیزی گفتم ناراحت شدی .یکمی عصبی بودم
مرسی از توضیحات تون من که اخر خوندم یکم بلد شدم
درود بر شما.
یادش بخیر…
یکی از دبیرآمون در دورۀ دبیرستان میگفت: «اگه موضوعی رو خوندی و متوجه نشدی! دوباره بخون؛ و اگه باز هم متوجه نشدی؛ دوباره بخون تا متوجه مطلب بشی!![]()
خدای ناکرده قصد جسارت نداشتم؛ اما شاید فرمایش اون استاد ارجمندم در این خصوص مصداق داشته باشه.![]()
![]()
درود بر شما.
خیلی خوبه که از نظر شما موضوع حل شدهست!
امیدوارم با توجه به روحیهای که داری؛ در زندگی روزمرهت هم به همین سهولت، مشکلات رو حل کنی.
سهیل عزیز، شما نیازی به بخشش نداری. چون روحیۀ بزرگواری داری. با توجه به توجیهت عرض میکنم که: کاملٱ شما رو درک میکنم. بعضی اوقات خشم آدمه که، حرف میزنه؛ نه خوده آدم. اما… حیف نیست که اجازه میدی اون بهجات حرف بزنه؟!»
اینو بدون که «انسان هرچه درونش آرومتر باشه، صداش نرمتر میشه؛ فریاد، زبانِ دلِ بیقراره؛ چارهش کن.»
آقا سهیل اینجا داخل هاب زمانی که بنده و آقای کیانی فعالیت میکردیم
جوری زمینه سازی کردیم که کسی با کسی موضعی نداره
هر کاری بتونیم برای خودمون و دوستان انجام میدیم
شما هم یکی از دوستان. خوب،ما هستید
دقیقا برعکس تحلیل کردی بیت کوین تا ژانویه به مینمم خودش میرسه
ممنون از اشتراکگذاشتن نظزت، برام قابل احترامه…![]()
![]()