تا 30000 ریزش داریم.
تعصبی دیسلایک نکن.
بازار سرمایه یه قانون داره:
به حد ضررها پایبند باش و با سهمت ازدواج نکن!!!
پر رزق باشید
عزیز شما از روی کامنت ها مشخصه آشغال میخری چطوره شیبا و دوج خوبن و باید صبر کرد این بده؟،
با سهمت؟؟
تو هنوز اسم ارز دیجیتال و بلد نیستی اومدی تحلیل؟؟
نکن این کارو بی وجدان با تحلیل دروغ و بالا و پایین گفتن بندگان خدا ضرر میکنن
خدانگذره ازتون چند سال چراغ خاموش به همدیگه کمک کردیم تا الان که فراگیر شده و امثال شما که اسم ارز بلد نیستین اومدین تحلیل میکنین
لعنت خدا بر امثال شما
ما اینجا سهم نداریم ارز داریم
تو اگه بلد بودی به ارز نمیگفتی سهم
اول برو یاد بگیر اسم این ارز دیجیتال بعد بیا سیگنال بده
سهم!! ای خدا اینا از بورس اومدن که تابلو شده و قرار صرارفی داخلی ببندن خخخ
معلومه رو مال هستیا خوب آکارداش خالی کردن هم جزع قاعده این بازاره خالی نکردی تو سقف حالا هر کی میگه ریزشی انگار به مقدسات اون ادم توهین کرده متعصب این بازار مرده حلواشم خوردن همه اندیکاتورا داره میگه ریزشی تایم ورود قوی هم نمیده ولی اینو قبول دارم که برمیگرده اگه اشتباه نکنم از 14000اومد رو 3هزار بعد صعود ارز اشغال و غیر اشغال نیست اونی که بلد باشه از اشغالم سود خوب میگیره اونی که بدون علم از طلا و الماس و بیت کوینم ضرر مهم برایند هست
من این ارزو ندارم ذاتا دنبال سود زیادم با ریسک به ریوارد علمی ولی خدا دارندگانشو نگه داره
پرسود🙋
چقد جالب میدونه نتیجه حرفش دیسلایکه میگه دیسلایک نکنید😂
راست میگه چند سال بگذره بیت کوین چهار برازر میشه
دو ماه دیگه این دو ارز رو ببین بعد اسم اشغال رو بیار
اگه بحث اشغال باشه که کلا همه شون اشغالن و یه چیز بیخود
دوست عزیز تحلیگر اینا ارز دیجیتال هست نه بازلر سهام
ریدم به اون اعتقاد و طرز تفکرت
پس تو چرا با دوج و شیبا صیغه کردی
کسی نگفت این بده؟! نمودار دروغ نمیگه! شما علم شو داری؟ من هم ندارم! اما اون هایی که دارن میگن به زیر 40 ریزش میکنه و قطعا یه زمان پامپ میشه و برمیگرده
مقاومت های خیلی قوی بالای ۳۰ هزار دلار داریم . بر اساس پرایس اکسن و فیبوناچی در تایم فریم بلند مدت روی سطوح ۳۸ و ۴۱۶۰۰ حمایت های قوی وجود داره.
شما لطف کن قبل اینکه بخوای تحلیلت رو منتشر کنی یکم ازش مطمئن شو که باعث به اشتباه افتادن دیگران نشی🙏
تو اگه بلد بودی ب همه نمیگفتی دوج۱/۵دلاری معلوم نیس چند نفر با زر مفت تو بدبخت شدن اسمت باید باشه اقای پشمک این ادمین هم ک هیچی حالیش نیس چرت میزاره جای دوتا حرف درست
تو هنوز فرق و سهم نمیدونی واسه ما تارگت میدی
تو شعر نگی هیشکی نمیگه لالی
سهم!؟ تو اول بدون کجا هستی بعد نظر بده! ای بورسی ورشکسته